Pratite ova univerzalna pravila koja će vam pomoći u izboru savršenog laka za proljeće i ljeto!

Koliko god obožavali pedikir i sve tehnike ukrašavanja noktiju, često se nalazimo u nedoumici koju boju da ponesemo. Osim što nijansu laka uklapamo uz autfit, najvažnije je da ona bude u savršenom skladu sa obućom.

Ovog ljeta nam je stigao veliki broj trendi modela sandala ali i lakova, zbog čega smo riješili da vam predstavimo najbolje kombinacije koje se odnose na pedikir i izbor obuče.

Espadrile 

Espadrile koje se sastoje od dvije neutralne boje su odličan izbor obuće koji će unaprijediti sve vaše kežual autfite. Kako bi one i dalje zadržale dozu romantičnosti, najbolje bi bilo da ponesete lak u boji breskve ili korala.

files

Gladijatorke

Crni lak daje jak, autentičan i pomalo ratnički luk.

files (1)

Elegantne crne sandale

Bez obzira na visinu štikli, crne sandale uvijek spadaju u IT aksesoare, te ćemo ih nositi i ovog ljeta. Kako biste razbili monotoniju u svom luku, savjetujemo da ponesete lak u jarkoj, neon boji koji predstavlja totalni opozit u odnosu na crne sandale svedene siluete.

files (2)

Elegantne bijele sandale

Ružičasta boja i lak sa šljokicama predstavljaju savršenu kombinaciju sa chic bijelim sandalama. Na ovaj način ćete u prvi plan istaći svoj izbor obuće, ali i dodati notu glamura.

files

Sandale u metalik boji

Ako nosite metalik sive i zlatne sandale, savjetujemo da se držite kul, bronzanih nijansi koje će se u potpunosti uklopiti sa vašim izborom obuće.

files (1)

Sandale u animal printu

Prelijepi, svjetlo crveni lak izgleda magično u kombinaciji sa sandalama animal dezena.

files (2)

Sandale neutralnih boja

Kada je riječ o sandalama nude i bež boje, budite sigurne da imate bezbroj mogućnosti, odnosno možete nositi čitav spektar boja. Jedino bi trebalo da obratite pažnju na različite tehnike ukrašavanja noktiju koje nisu najpoželjnije. Držite se jednostavnosti.

files (3)

Neon sandale

Bijeli lak sa sedefom koji se presijava u tonovima opal kamena, osvježiće vaše nokte i sjajno će se uklopiti sa obućom u neon, jarkim bojama.

files (5)

Izvor: elle