OVAN

Posao: Ukoliko ste mislili da će se desiti nešto posebno kada je u pitanju vaša trenutna poslovna situacija možda ste se malo zavaravali ovom tezom. Morate malo više da se angažujete na trenutnom zadatku, koji vam se daje.

Ljubav: Sam početak dana, može da obilježi vašu svađu sa partnerom, koji je pomalo oštar na jeziku. Budite otvoreni sa dozom.

Zdravlje: Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

BIK

Posao: Ne morate da se suzdržavate od kupovine, sugeriše se da povremeno energiju transformišete u većem iznosu kroz pražnjenje džepova ili kroz redovan novčani odliv. Budite široke ruke kako bi vam se vratio novac u većem iznosu.

Ljubav: Očekujte prijatno iznenađenje od jedne starije osobe koju već poznajete. Na neke događaje ne možete da utičete, koliko vam se oni sami plasiraju.

Zdravlje: Birajte niskokaloričnu hranu.

BLIZANCI

Posao: Kada su u pitanju novi poslovni aranžmani i trenutna pozicija iz koje nešto novo počinjete, nije loše. Imate čime da se pohvalite i pokažete ono čime se otvara nova mogućnost vašeg novog pravca.

Ljubav: Kada je u pitanju ovaj segment ne morate uvijek doslovno da shvatite ponašanje svog partnera koji vas podržava jednim dijelom u vašim namjerama. Imate svoj film ovaj put.

Zdravlje: Posjetite stomatologa.

RAK

Posao: Vašu požrtvovanost mogu da iskoriste drugi saradnici pa se dajte sa određenom dozom zadrške na vama ličnim stvarima. Pokušajte da se dovoljno zaštitite od nebitnih komentara.

Ljubav: Volite da se dobro osjećate u prisustvu osobe na koju često mislite. To može biti jedan Lav ili jedna Voldolija.

Zdravlje: Pazite se infekcija.

LAV

Posao: Opustite se u trenutnoj radnoj atmosferi, koja vam daje za pravo da imate veću moć nego obično. Morate da se suzdržavate od nebitnih komentara na vaš račun, koje nisu ni malo prijatne.

Ljubav: Ne morate da se povlačite još iz veze u kojoj ste trenutno. Imate još nešto da dodate i da kažete kada je u pitanju jedna Djevica.

Zdravlje: Nemate veći zdravstveni problem.

DJEVICA

Posao: Ukoliko smatrate da vrijedite mnogo više bilo bi dobro da radite vizualizaciju neko vrijeme da vidite koliko je to moćno u vašem slučaju. Pokušaj da doprete do višeg nivoa je u suštini izvjesno kod vas.

Ljubav: Jarac vas obožava. Pružite jedan osmijeh i dovoljno entuzijazma ovoj osobi koja može mnogo više da vas podrži nego što možete da naslutite.

Zdravlje: Problem sa grlom može biti naglašen.

VAGA

Posao: Pored stalnog posla kod vas se aktivira polje hobija, koji vam se pruža mogućnost da proširite svoj privatni biznis ukoliko ga imate. Pokušajte da razmislite o ovoj soluciji.

Ljubav: Kada je u pitanju vaš trnutni status na ljubavnom planu on može da bude dovoljno promenljiv. Pazite se reči koje ste spremni da iskažete ovaj put.

Zdravlje: Opuštajte se danas.

ŠKORPIJA

Posao: Neko vam uporno podmeće nogu i ne želi vaš lični uspijeh. To može biti neko ko želi vašu trenutnu poziciju. Pokušajte da budete dovoljno otvoreni jer na krajućete uvidjeti gdje vrijedi da ulažete svoje napore.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude jedan uzbudljiv dan koji pruža mnogo bolju sliku nego prethodni kada su emotivni odnosi u pitanju. Jedan Bik vam je dosta privržen.

Zdravlje: Posjetite fitnes centar.

STRIJELAC

Posao: Oni koji su trenutno zaposleni imaju šansu da se prebace na novi projekat koji bi im doneo satisfakciju na ličnom nivou. Jedan od roditelja je spreman da vam uzme dio novca, u svakom slučaju.

Ljubav: Ne udaljavajte se previše emotivno od svog partnera jer vam samoća nije najbolji drug. Imate dovoljno razloga da se zamislite, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Ne očajavajte ukoliko ste hronični bolesnik, sve je prolaznog karaktera.

JARAC

Posao: Možete biti cijenjeni od strane mase ljudi, koji pokušavaju da vas prate u trenutnom radu koji imate. Ne propuštajte šansu da se dovoljno edukujete u onome što isuviše očekujete.

Ljubav: Polovično ste u priči koja vam se protežir od strane partnera koji vam ne dopušta veću slobodu ovaj put. Budite strpljiviji.

Zdravlje: Povremene glavobolje.

VODOLIJA

Posao: Novac koji ste zaradili najviše trošite na sebe. Ne propustite priliku da se dovoljno otvorite i prema ostalim ljudima koji očekuju vašu pomoć koja ne mora da bude dosta skupa.

Ljubav: Ne popuštate kada je vaš lični stav u pitanju jer imate pravo da mnogo toga sprovedete u djelo bez nečije pomoći ovaj put. Morate da se držite starog dobrog pravila.

Zdravlje: Nervozni ste.

RIBE

Posao: Budite otvoreni za nešto novo i u svakom slučaju pokušajte da se date malo više u poslovnom segmentu. Ne odustajte od ideje koja vam se pružila kao izazov dana. Pokušajte da uzmete ono najbolje što vam se pruža.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, možete imati povremene trzavice zbog riječi izgovorenih u pogrešnom trenutku. Pazite se sopstvene netaktičnosti.

Zdravlje: Možete imati pojačano lupanje srca.