U iščekivanju vrućeg ljeta i otvaranja festivalske sezone u gradu na Vrbasu, 24. juna na krovu Narodnog pozorišta Republike Srpske u Banjaluci održaće se Silent Disco party!

Riječ je o događaju koji se tri godine zaredom dešava u našem gradu, humanitarnog je karaktera, a cilj mu je razvoj urbane i festivalske kulture.

Silent Disco koncept je značajan je i po tome što direktno promoviše festivalsku kulturu u gradu na Vrbasu s obzirom na to da ovaj koncept zabave postao opšteprihvaćen po festivalima i svojevrsni standard koji je sinonim za festivalsku atmosferu. Upravo dio te atmosfere predstavićemo na predstojećem događaju, a upravo zbog ovih razloga partner događaja je novosadski EXIT Festival.

Ovaj put predstaviće nam dvojac Gents i Kazo, Digital Seekers iz Banjaluke, a nastupiće i DJ Johnny The Cut. Za zagrijavanje zadužen je mladi banjalučki DJ Puli (Danijel Puletić). Publika će zahvaljujući specijalnim slušalicama na dva kanala, odnosno na dvije frekvencije moći da bira između house, techno, hip-hop, drumm&bass i dubstep zvuka.

S obzirom na to da se radi o svjetskom konceptu, medijska podrška je neizostavna, a kao medijski partner podržava nas EXIT Pr Team BiH, koji su legitimni predstavnici najboljeg evropskog festivala, EXIT festivala. Zahvaljujući toj saradnji Silent disco Banjaluka postao je prepoznatljiv širom BiH!

Poskupljuju karte za EXIT Avanturu

Podsjećamo da ulaznice za Exit i EXIT Avanturu po trenutnim cijenama možete nabaviti samo do srijede, 22. juna, a u četvrtak će cijena biti viša.