OVAN

Posao: Povoljan period za potpuno nove stvari vam se otvara. Solidna energija planeta vam postavlja novi zadatak sa mnogo više entuzijazma.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, moguće su male razmirice i nekompetentniji razgovori. Potrebno je da se malo više odmarate.

Zdravlje: Slijedi vam period za opuštanje.

BIK

Posao: Možda ste odavno uvidjeli koliko vrijedite ali vam to niko nije rekao. Vaši nadređeni, imaju takvo mišljenje i rado će ga iznijeti ovaj put.

Ljubav: Ne otežavajte stvari na polju emocija, danas. Imali ste i gorih dana, pa se morate prilagoditi i dovoljno razmisliti o tome gdje sve ovo vodi.

Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Neko bi mogao da vas motiviše u daljem radu. Ideje od ranije su još uvijek aktuelne, pa se prilagodite trenutnim aspektima.

Ljubav: Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi ne očajavajte, ukoliko ne možete trenutno da dobijete ono što ste očekivali. Parner je pomalo odsutan.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

RAK

Posao: Razlog od koga ste pobjegli sa prethodnog posla je motiv da tako nešto ponovite i u trenutnom. Finansije vam se poboljšavaju u svakom slučaju.

Ljubav: Negirate emocije prema jednoj osobi od ranije. Susret sa određenom personom ne možete da izbjegnete.

Zdravlje: Pazite se infekcije.

LAV

Posao: Ukoliko se spremni da započnete privatni biznis ne pokušavajte još uvijek. Aspekti vas upozoravaju na malo jači temelj, koji morate da napravite.

Ljubav: Kada su u pitanju emocije od strane osobe na koju često mislite možete biti pomalo iznenađeni posmatrajući stvari iz određenog ugla.

Zdravlje: Bavite se sportom.

DJEVICA

Posao: Poslovna šansa, koju nećete propustiti je još uvijek u dobrom statusu pa iskoristite date aspekte za nešto bolji poslovni tretman.

Ljubav: Na emotivnom planu očekujte, neočekivano. Pokažite veću dozu entuzijazma. Jedna Riba je odlična solucija.

Zdravlje: Hranite se zdravo.

VAGA

Posao: Postoji određena opasnost da ne izgubite entuzijazam, koji ste stekli na polju posla kojim se trenutno bavite.

Ljubav: Volite da dominirate na polju emocija i to je vaša najveća greška. Pokušaćete da dobijete nešto više za sebe, kako bi bili sigurni u partnera.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

ŠKORPIJA

Posao: Nemate namjeru da se razvlačite na mjestu gdje nemate veću satisfakciju za posao koji obavljate u većoj mjeri. Volite jasno postavljene poslovne mogućnosti.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa jednim Ovnom, pazite se iznenadne ljubomore, jer na neke detalje ste zaboravili ovaj put.

Zdravlje: Glavobolja.

STRIJELAC

Posao: Kada je u pitanju polje inostranstva, možete imati jasan stav i da zaobiđete poteškoće koje vam se pružaju u narednom periodu.

Ljubav: Volite svoj posao ali partner je neko ko vam odvlači pažnju danas. Morate da budete spremni na veći kompromis.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

JARAC

Posao: Polje karijere je dosta naglašeno kada ste konkretno vi u pitanju jer imate na umu dosta toga da završite u skorije vrijeme.

Ljubav: Ukoliko vam je partner neko ko je loše raspoložen zbog vašeg izostanka ne očajavajte ovaj put. Zasigurno nalazite dobro rješenje.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

VODOLIJA

Posao: Ne ulazite u veće rasprave ovaj put, već pokušajte sa dozom kompromisa dovoljno toga da riješite ovaj put.

Ljubav: Emotivno prihvatate dati izazov, koji vam se pruža kao satisfakcija, koju ne treba da zaobiđete ili bar, ovaj put.

Zdravlje: Skloni ste alergijama.

RIBE

Posao: Poslovna strana vam je ovaj put u lošijem ambijentu, nego inače. Biće dovoljno vremena da neke stvari promijenite kod sebe u finansijskom smislu.

Ljubav: Pojačane tenzije od strane partnera vam se ne dopadaju pa ćete biti skloni promjenljivom raspoloženju.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.