Kada su u pitanju minđuše, uglavnom se nose klasični modeli: medicinke, male sa različitim ukrasom i detaljima, velike alke, male alke…

Međutim, kako se trendovi u svemu mijenjaju, tako je red došao na neke promjene i u nošenju minđuša. Tako je nastao novi trend koji nam otvara srca, mišljenja ali i nove rupice za minđuše u ušima.

zenski-magazin-novi-trend-medju-nakitom(3)

Jednostavno je ovaj novi način nošenja minđuša toliko dobar i zanimljiv da su žene širom svijeta “poludjele” za njim, zajedno sa mnogim poznatim zvijezdama koje uveliko nose minđuše na ovaj način. Naravno – sve se može vidjeti na popularnoj društvenoj mreži Instagram, bez kojeg ne može ni jedan novi trend da prođe.

zenski-magazin-novi-trend-medju-nakitom(99)

Ovaj trend se zove “suspender” minđuše ili u bukvalnom prevodu “vješalica” minđuše. Da li vam nekakav izgled pada na pamet, prije nego što vam objasnimo kako to izgleda?

zenski-magazin-novi-trend-medju-nakitom(10)

Delikatne minđuše, nose se na gornjem dijelu ušne resice (na kojoj se generalno nose minđuše) za još svježiji, originalniji i stilizovaniji izgled. Znači nosi se kao obična minđuša, samo naopako.

Nemojte se brinuti ako mislite da ćete morati da probušite još neku rupicu – to vam neće biti potrebno, osim ako ne želite da još više uljepšate uvo, raznim minđušama. “Vješalica” minđuše odgovaraju standardnoj rupici na uhu i dodaju veličanstven vajb svakom izgledu.

zenski-magazin-novi-trend-medju-nakitom(4)

Minđuše i trend su generalno prvo napravljeni od strane Brenda “Smith+Mara”, dok su poznate zvijezde poput Sofije Buš, Ane Kendrik i Điđi Hadid viđene sa ovim ultra-kul minđušama.

zenski-magazin-novi-trend-medju-nakitom(9)

zenski-magazin-novi-trend-medju-nakitom(6)

zenski-magazin-novi-trend-medju-nakitom(8)

Kako vam se čini ovaj novi trend? Da li biste ga isprobali?