OVAN

Posao: Zadovoljni ste svojim poslovnim potezima pa danas upravo želite da sumirate utiske koji vam se postavljaju kao zadatak i odličan potez za dalji plan.

Ljubav: Ponašate se dosta suzdržano i ne želite da se osjećate loše zbog toga i naravno da se partner ne osjeća zapušteno koliko se zbog toga neki detalji malo štimaju za naredni period.

Zdravlje: Pazite na imunitet.

BIK

Posao: Loša percepcija od ranije za poslovnu stranu nestaje i morate da budete otvoreniji za neka sasvim nova očekivanja.

Ljubav: U vašem polju ljubavi Sunce još uvijek sija pa ćete se u tom smislu i puniti ovom energijom ukoliko se budete zabavljali sa jednom Djevicom.

Zdravlje: Više se krećite.

BLIZANCI

Posao: Imate odličan stav jer imate dovoljno iskustva za ono što vam se pruža kao izazov dana. Uzmite dovoljno vremena za sebe i svoje potrebe koje vam donose veći entuzijazam.

Ljubav: Isuviše ste teški partner da može da se osjeti odlična priča i prilika za neko opuštanje. Budite svjesni stava na polju ljubavi.

Zdravlje: Smanjite unos sltakiša.

RAK

Posao: Osjećate se pomalo izigrano za ono što ste dali svojim kolegama na polju posla. Imate i vi nešto da dodate kada su zajednički ciljevi u pitanju pa mogu da padnu i malo teže reči.

Ljubav: Ne okušavajte da vratite nekoga od ranije koliko treba da tu osobu očistite iz svog srca na neki način. Pokušajte to sa meditacijom.

Zdravlje: Moguća nesanica.

LAV

Posao: Promjena na koju morate da se pripremite dolazi od vašeg ličnog stava ovaj put. Ne dopustite da vam ovi aspekti prođu neopaženo.

Ljubav: Razmišljate o tome da se povremeno povučete u sebe i nađete razlog zašto ste još uvijek u priči sa osobom pored sebe.

Zdravlje: Opuštajte se povremeno.

DJEVICA

Posao: Ne opraštate nečiju nemarnost pa ste skloni konstantnoj netrpeljivosti prema toj osobi. Budite u fokusu kod bitnih stvari.

Ljubav: Donosite odluku da neke detalje malo drugačije postavite od trenutne situacije u kojoj se nalazite. Biće bolje da se bavite intelektualnim radom.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Entuzijazam koji vi osjećate može da vam bude izlaz iz situacije u kojoj se nalazite. Ne olakšavajte drugima put ukoliko uvidite koristoljublje kod tih osoba.

Ljubav: Trijumf na polju ljubavi je neizbježan ovaj put. Morate da se otvoreno postavite i date sve što vam se karmički postavlja. Vratite dug da budete dovoljno srećni.

Zdravlje: Pojačavajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao: Poslušajte otkucaje svog srca kada je u pitanju određena digresija na vašem polju novca koje zahtjeva dovoljno fleksibilan pristup.

Ljubav: Niste od onih koji mogu da naprave problem u emotivnom smislu, ali ovdje se dešava da ne možete da odolite nekim osobama u svom okruženju.

Zdravlje: Pojačan apetit.

STRIJELAC

Posao: Ulazite u potpuno novi biznis, pa se neće osjetiti nipodaštavanje od kolega od ranije. Dovoljno ćete ih zainteresovati ovaj put.

Ljubav: Pokazujete odlično interesovanje za nove vidove edukacije. Možete upoznati jednu osobu upravo na jednom takvom seminaru.

Zdravlje: Nesanica.

JARAC

Posao: Osjećate da ste se popeli jedan stepenik više i da ćete imati motiv da nastavite dalje s onim u čemu ste najbolji. Pokazujete entuzijazam i u tome ste jako dobri.

Ljubav: Provodite dan sa dragom osobom i ne očajavate za nekim od ranije. Morate da budete dosljedni svojih osjećanja.

Zdravlje: Raspoloženje vam se popravlja.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko smatrate da treba da donesete jako važnu odluku ne očajavajte ukoliko vam to ne ide pod ruku. Pokušavajte to nekoliko puta.

Ljubav: Imate odličnu šansu da se nađete u krugu prijatelja koji vam imponuju i zasigurno vas podržavaju više nego partner.

Zdravlje: Oslobodite se stresa.

RIBE

Posao: Maštate o velikom poslovnom uspjehu i naravno u tome ćete uspjeti bez većeg odricanja. Morate da ostanete dosljedni svojih odluka i da pokušate da budete otvoreniji ovaj put za nešto više.

Ljubav: Niste svjesni da vam neko prilazi i konstantno vam se udvara ali na indirektan i suptilan način. Otvorite se na polju emocija ovaj put.

Zdravlje: Dobro se osjećate.