OVAN

Posao: Osjećate se povremeno suvišno kada su u pitanju otežanja na polju posla, jer imate osjećaj da će nešto bolje da vam se pripremi.

Ljubav: Nemate namjeru da se požrtvovano postavljate, kada se sve vrti oko ljubavi koju i ne dobijate. Potražite svoju sreću na nekom drugom kraju.

Zdravlje: Osjećate se solidno.

BIK

Posao: Nemate namjeru da se odvajate od svojih ličnih stvari. Morate da pazite da vas neko ne pokrade, jer imate solidne aspekte da se pripazite.

Ljubav: Koliko se budete viđali sa osobom koja vam odavno znači toliko ćete biti u dobrom raspoloženju. Niste sami i to je u redu za vas.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Posao: Ne odustajte od ideje na koju možete da računate od ranije. Volite svoje ideje i rad ih primjenjujte.

Ljubav: Ne dopustite sebi da se osjećate loše zbog neprovjerene informacije. Neko vam se sa namjerom miješa u vezu. Budite bez stresa.

Zdravlje: Možete da imate alergijsku reakciju na polen.

RAK

Posao: Ukoliko ste zagovornik privatnog posla, možete imati odličan poslovni potez kada vam se desi prilika a to može da bude upravo danas.

Ljubav: Ne ostavljajte partnera dovoljno bez riječi koliko se ovde uviđa propuštena prilika da budete zajedno i ne pokušavate da se namjerno odvojite od hobija koji volite.

Zdravlje: Stomak vam je osjetljiviji.

LAV

Posao: Dovoljuno ste dobri u onome što trenutno radite da nemate primjedbu od svog šefa. Pokušajte sa komplimentima da se domognete bolje pozicije.

Ljubav: Budite otvoreni prema partneru koji vam imponuje i koji će skinuti zvijezde sa neba za vas.

Zdravlje: Postajete osjetljivi na promjenu vremena.

DJEVICA

Posao: Ono što obavljate kao poslovnu aktivnost u toku dana ne otežavajte sa sitnim detaljima koje ćete uraditi ukoliko budete postavili svoje uslove.

Ljubav: Ne zaustavljajte se na prvoj prepreci koju ste dobili već od ranije pa se bili i hrabriji. Pokušajte da čitate između redova.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

VAGA

Posao: Ideje koje ste odavno već protežirali su se dobro isplatile pa ćete nastaviti istim trendom. Pokušajte da se integrišete sa ostalima u grupi.

Ljubav: Otežana komunikacija sa osobama suprotnog pola vam se nije dopala pa ćete pokušati da promijenite strategijiski pristup.

Zdravlje: Lupanje srca.

ŠKORPIJA

Posao: Ostajete dosledni svojim poslovnim ponudama i ne otežavate novčani tok već duže vrijeme. Pojačava vam se tempo obaveza.

Ljubav: Intrigira vas nečija pojava već duže vrijeme. Ne postavljajte velike barijere i poslušajte savjet koji vam upućuje draga osoba.

Zdravlje: Pojačano lučenje hormona stresa.

STRIJELAC

Posao: Niste od onih koji žele novac preko noći, ali imajte dovoljno strpljenja za nešto sasvim novo ovaj put.

Ljubav: Morate da budete dovoljno šarmantni, kako bi osvojili srce vaše simpatije jer trenutni tranziti ne mogu da utiču u većem obimu na vaše želje.

Zdravlje: Solidno.

JARAC

Posao: Isuviše vas intrigira nova poslovna ponuda. Budite strpljivi kod dnevnih obaveza i poslušajte svoj unutrašnji glas.

Ljubav: Bićete popustljivi, kada je zajednički dogovor u pitanju. Morate da se trenutno dobro osjećate za nešto više na ovom segmentu.

Zdravlje: Možete da imate malo naporniji dan.

VODOLIJA

Posao: Isuviše ste osjetljivi na kritike drugih. Budite spokojni za neki period ukoliko ste imali jači rad iza koga stojite. Budite na sebe dovoljno ponosni.

Ljubav: Morate da se pripremite na trenutnu problematičnu situaciju jer imate osobe, koje vam se miješaju u ljubavnu vezu.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

RIBE

Posao: Niste od onih koji čekaju da i m se nešto posebno desi već ulazite u mnogo bolji tretman što se poslovnog plana tiče.

Ljubav: Iritira vas partnerovo ponašanje. Ponašaćete se dosta zatvoreno. Pokušajte da se osamite danas.

Zdravlje: Glavobolja.