OVAN

Posao: Ukoliko smatrate da nećete moći svoje obaveze do kraja da završite ne očajavajte, jer u svakom slučaju postoji i prečica za vaše obaveze.

Ljubav: Ukoliko ste u dugoj vezi očekujte pomirenje sa partnerom. Ne dozvolite da vam se neko miješa u vezu ili brak.

Zdravlje: Obaveze vas pritiskaju.

BIK

Posao: Možda budete spremni za pokretanje svog ličnog biznisa. Imate motiv da tako nešto sami iskombijujete bez većeg zalaganja.

Ljubav: Imate dobar stav po pitanju emotivnog plana.Nećete dozvoliti da budete izigrani i prevareni od strane partnera.

Zdravlje: Povišena temperatura.

BLIZANCI

Posao: Zvijezde su ovaj put na vašoj strani. Ne očajavajte zbog prepreka koje ste imali jer razrješenje je na pomolu ukliko već danas.

Ljubav: Dobro se slažete sa jednom Djevicom. Ukoliko ste slobodni možete da budete prijatno iznenađeni na polju emocija ovaj put.

Zdravlje: Pazite se pretjerivanja sa slatkišima.

RAK

Posao: Isuviše ste se dali za neke ideale ali to nije moglo da se naplati pa ste možda odlučili da se neke ideje drugačije postave od onih koje trenutno imate.

Ljubav: Partner vam ne može oprostiti čenjenice koje ste iznijeli. Morate da budete svjesni posljedica koje ste učinili.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

LAV

Posao: Ukoliko ste od onih koji traže novi posao ne očajavajte pri prvoj prepreci. Morate da ostanete doslijedni svojim idejama i svojim namerama ma kakve one bile.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Raka ili Bika danas zakažite sastanak i budite u odličnom raspoloženju.

Zdravlje: Nesanica.

DJEVICA

Posao: Dali ste se isuviše pogrešnim ljudima, pa se ovdje uviđa i veća greška, koju ste pravili i niste mogli da se suzdržite u namjeri, koju imate.

Ljubav: Preko polja posla je moguće da ćete upoznati osobu na koju ćete moći da računate u emotivnom smislu.

Zdravlje: Popravlja vam se krvna slika.

VAGA

Posao: Vaše želje su ovaj put dostižne i nemojte misliti da su vam namjere nečasne ukoliko tražite samo ono što ste zaradili. Više sebe volite.

Ljubav: Volite da se pokažete u najboljem svjetlu, kada su u pitanju partnerski odnosi. Bićete u odličnom raspoloženju.

Zdravlje: Solidno.

ŠKORPIJA

Posao: Niste dužni nikome da polažete račune. U odličnom ste poslovnom raspoloženju. Saradnici vas podržavaju u svakom slučaju.

Ljubav: Bili ste grubi i niste birali riječi. Partneru ne želite da oprostite uvrede koje su pomalo degutantne po vašem mišljenju.

Zdravlje: Povišen holesterol.

STRIJELAC

Posao: Nemate velike mogućnosti dok se ne opredjelite za konkretne stvari na vašem polju novca. Imali ste dovoljno vremena ali ga niste iskoristili.

Ljubav: Partner vas dezavuiše svojim sitnim problemima. Pokušaj da sačekate da se neko promijeni je uzaludan.

Zdravlje: Glavobolja.

JARAC

Posao: Isuviše se žrtvujete za svoje ideale pa se uviđa jača žrtva u onome u čemu ste najbolji bili do sada. Osjećate jaku pripadnost u svom trenutnom zaduženju.

Ljubav: Još uvijek se osjeća kolotečina u vašem braku. Smatrate da vam je partner pomalo loše raspoložen za duže priče.

Zdravlje: Hipohondrija.

VODOLIJA

Posao: Bili ste u pravu kada ste raskinuli ugovor sa osobom, koja vam odavno već kontrira. Ne morate da pravite kompromis za ono što vam je bilo najdraže.

Ljubav: Osjećate se umorno od priča na koje niste navikli da vodite sa osobama suprotnog pola. Promijenite nešto ovaj put.

Zdravlje: Problem sa kukovima.

RIBE

Posao: Osjećate veliku požrtvovanost za onim što trenutno radite. Budite u pravo vrijeme i na pravom mjestu i pokušajte da se integrišete sa što više ljudi.

Ljubav: Privlačite sujetne partnere i nemate motiv sa tim da prestanete. Ne želite da se odajete osobi koja vas koči na više polja.

Zdravlje: Učestala zubobolja.