OVAN

Posao: Ukoliko vam neko od klijenata duguje novac, danas imate posebno dobre aspekte da naplatite ono što vam je promaklo odavno.

Ljubav: Imaćete utisak da se zabavljate sa osobom, koja je jako popularna u narodu ili ga u suštini vole. Može biti glumac na sceni.

Zdravlje: Pazite se nazeba.

BIK

Posao: Želite da se oslobodite okova i da počnete da zarađujete od hobija. Slika koju ste odavno zamišljali može i da se ostvari u narednom periodu. Budite istrajni.

Ljubav: Privlače vas osobe koje zavređuju pažnju. Ne želite da budete sa nekim ko ne umije da lijepo priča ili nema harizmu. Izlazite češće u narednom periodu pa se u ovom segmentu može nešto konkretno desiti.

Zdravlje: Pojačajte unos voća i povrća.

BLIZANCI

Posao: Nova cod privatnog posla može da stigne u svakom slučaju pa se ne ustručavajte da tražite i nešto više, kamatu na primjer. Okolnosti su isuviše dobre na polju posla.

Ljubav: Možete se zaljubiti u osobu koju možete da sretnete preko polja posla. Ovo može da bude izuzetno strastvena veza i da se u njoj maksimalno pronađete.

Zdravlje: Pijte više vode.

RAK

Posao: Ukoliko naplata novca ne bude išla u prvom dijelu dana, ne zaboravite da će on zasigurno da stigne pa nemate razlog da se nervirate oko toga. Novca će zasigurno biti.

Ljubav: Privlače vas jedna Škorpija i jedan Jarac. Morate da budete istrajni u svojim željama i odlukama. Neko na vas konstantno misli.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

LAV

Posao: U popodnevnim časovima ćete imati mnogo više uspjeha u pregovorima na poslovnom planu koji ste odavno već osmislili. Ukoliko se bavite garderobom ili prodajom cipela ne odustajte od ulaganja u ovu djelatnost.

Ljubav: Dosta razmišljate o osobi za koju možete reći da je vaš ideal. Problem je u tome što može biti isuviše daleko od vas.

Zdravlje: Povišen holesterol.

DJEVICA

Posao: Danas ste dosta komunikativni i možete uvidjeti dovoljno dobre šanse kroz rad sa strancima. Oni vam mogu donijeti dosta dobar plasman za naredni period.

Ljubav: Magnetska privlačnost jednog Jarca je prisutna u većoj mjeri i ne možete da se otrgnete utisku da se niste zaljubili, mada ćete neke činjenice negirati.

Zdravlje: Posjetite stomatologa.

VAGA

Posao: Ne ulazite u sukob sa većim brojem ljudi jer na neke detalje možda i sami niste obratili dovoljno pažnju. Poslušajte savjet i malo se sklonite dok ne prođe loše aspektovana Venera koja vam može odvući fokus na nebitne činjenice.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Riba može da bude izuzetno zainteresovana za vas lično. Tajna ljubavna veza je itekako moguća za početak sve dok se neki detalji još ne uvide, a ovo naročito važi za one koji su rođeni u trećoj dekadi.

Zdravlje: Pazite se stresa.

ŠKORPIJA

Posao: Imate izuzetan dar da uočite nove prilike na polju posla. Možda se budete nadali novom poslovnom aranžmanu i naravno u tome uspjeli da dobijete mnogo više novca.

Ljubav: Nova ljubavna romansa na pomolu, ali samo ukoliko osjetite strast kod partnera, koji vas privlači. Morate da budete fleksibilniji u svojim namjerama da bi vas partner razumio.

Zdravlje: Pojačajte kontrolu sa postojećom terapijom.

STRIJELAC

Posao: Mogućnost privatnog posla je nešto što se odavno htjeli da postignete ali vam se nije ukazala prilika. Za tu soluciju ćete se odlučiti ali za sve treba malo više vremena. Razvijajte posao sa strancima.

Ljubav: Nećete imati ništa posebno novo ni na polju emocija osim nekih naznaka da vam se može pojaviti neko od ranije.

Zdravlje: Bavite se sportom.

JARAC

Posao: Ovo su idealni dani za one, koji se bave razvojem svoje karijere. Bez većeg poslovnog odricanja možete postići zavidne rezultate, samo je potreban dobar fokus.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, možete da upoznate osobu preko polja prijatelja. Važno je da se krećete u širem krugu ljudi.

Zdravlje: Kosti su vam slaba strana.

VODOLIJA

Posao: Dolazi dan za jaču naplatu. Ne ustručavajte se da uzmete ono što vam zasigurno pripada. Ono što ste uradili do sada trenutno možete da okrenete u svoju korist.

Ljubav: Polje egzotike je jako naglašeno kod vas i smatrate da treba malo više da komunicirate sa partnerom. Partner je sklon jačoj konverzaciji pa ste i vi raspoloženi za nekoga ko je intelektualni tip.

Zdravlje: Pazite se srčane aritmije.

RIBE

Posao: Osjećate veliko radoholičarstvo kod sebe pa će ovaj dan u tom duhu da se protežira. Možda vas kolege zasigurno budu pratile u onome što želite da postignete.

Ljubav: Okrećete se partnerima koji su isuviše materijalni i to može da pravi problem ukoliko ionako ne budete imali slobodnog vremena.

Zdravlje: Pojačana tenzija.