OVAN

Posao: Ukoliko ste mislili da sarađujete sa osobom iz inostranstva pokušajte da izbjegavate za sada potpisivanje važnih dokumenata.

Ljubav: Osoba u koju ste bili zaljubljenu ima na umu da bude sa nekim drugim. Ne očajavajte već očekujte solidnije aspekte za nešto sasvim novo na polju emocija.

Zdravlje: Možete da imate pojačanu potrebu za slatkišima.

BIK

Posao: Imate odlične ideje za svoj poslovni plan, ali i određena otežanja na koja ste odavno već računali. Ostajete doslijedni svojim dnevnim obavezama.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Jarca, možete da budete prijatno iznenađeni. Ukoliko vam se na prvi pogled ne dopada ono što vidite ne očajavajte, jer nije sve onako kako izgleda.

Zdravlje: Digestivni problemi su mogući.

BLIZANCI

Posao: Neprijatnosti preko polja posla su neminovna ovaj put. Moraćete da se suzdržite od trošenja i da stežete kaiš.

Ljubav: Partner vas voli, ali voli i svoju slobodu. Ostanite i vi u svom ambijentu pomalo usamljeni. Povratite vjeru u svog dugogodišnjeg partnera.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

RAK

Posao: Ono što ste poželjeli realno može da vam se dopadne i da protežirate u narednom periodu. Skloni ste većim promjenama nego obično.

Ljubav: Ukoliko ste dama i ne želite da izlazite možete biti usamljeni. Za tako nečim u suštini neće biti potrebe pa se pokažite u najbolem svjetlu, jer vi to zaslužujete.

Zdravlje: Bolovi u kičmi.

LAV

Posao: Oni koji se bave privatni biznisom neće biti loše postavljeni što se novčane situacije tiče. Bićete u odličnom raspoloženju za nešto više.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Raka, ne očajavajte ukoliko se uvidi određena distance kod te osobe. Bar znate da zaslužujete najbolje.

Zdravlje: Srčana aritmija.

DJEVICA

Posao: Dugo ste već u poslu, koji vam je postao iritantan. Jedna Škorpija može da vam osvježi poslovnu atmosferu ovaj put.

Ljubav: Preuveličavate nečiju znatiželju i imate na umu jednu strastvenu osobu koja vam se već odavno dopada. Morate da se izvučete iz pozicije koja vam ne odgovara već neko vrijeme.

Zdravlje: Bavite se sportom.

VAGA

Posao: Interesuju vas izuzetno zanimljive stvari i ne očekujte nešto posebno podršku kolega, jer vas oni zasigurno ne shvataju ozbiljno.

Ljubav: Zaljubljeni ste odavno u istu osobu pa se ne snebivajte ukoliko se od vas traži konkretna odluka u vezi zajedničkog života.

Zdravlje: Nesanica.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušavate da budete otvoreni sa saradnicima, ali ovde vas neko dezavuiše nepotrebnim činjenicama. U slučaju da budete razdražljivi povucite se iz ambijenta, koji vas iritira.

Ljubav: Pokazujete veće interesovanje za osobe suprotnog pola i osjećate se odlično u društvu jednog Jarca. Imponuju vam stabilni i jaki partneri.

Zdravlje: Provjerite rad štitne žlijezde.

STRIJELAC

Posao: Pomalo vas iritira stav nepouzdanih osoba u vašem okruženju na koje ste računali da su vaša prošlost u većoj mjeri. Oslobodite se stresa.

Ljubav: Osjećate da niste jedini u srcu osobe koju volite. Vrijeme je da donesete ispravnu odluku u onome što vam se otvoreno postavlja kao izazov dana.

Zdravlje: Osjećate da ste pod pritiskom.

JARAC

Posao: Volite da budete otvorenija osoba za neka nova dešavanja, ali ne u toliko velikom obimu još uvijek. Imate potrebu da se dokažete u pravom svjetlu i da ne potencirate nešto isuviše veliko za danas.

Ljubav: Imali ste i lošijih dana, ali ne ovako kao danas. Smatrate da niste zaslužili nečije loše raspoloženje i da ste stvoreni za ljepše stvai.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

VODOLIJA

Posao: Uočavate dosta dobre prilike, pa se i ne očekuju veći propusti na koje ste bili spremni već odavno. Morate da budete dosledni svojim obavezama u određenom roku što vam pravi veliki problem.

Ljubav: Volite jednog Bika i uzimate veliki dio kolača. Možete imati osobu, koja je rivalski rasploložena prema vama.

Zdravlje: Pokazujete odučnost i spremnost.

RIBE

Posao: Dobro se poslovno kotirate, ali isto tako i ne odustajete od ideje, koja vam se postavlja u narednom periodu. Ostajete doslijedni svojim obavezama i sa lakoćom ih rješavate.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ne očajavajte već se spremite za večernji izlazak. Jedan Lav vas obožava, a jedna Djevica vam skida zvijezde sa neba.

Zdravlje: Oslobodite se straha na emotivnom planu.