OVAN

Posao: Ranije ste sebi popločali put pa sada imate mnoštvo mogućnosti za poslovni uspjeh. Nastavite tim tempom da biste dobili bili još uspješniji. Jedna ženska osoba u znaku Bika će vam biti koristiti i dodatno vas usmjeravati tokom cijelog procesa.

Ljubav: Očekuje vas izuzetan period i imate šanse da se dobro provedete. Možete da birate između nekoga od ranije i nekoga ko će se tek pojaviti. Koji god izbor da napravite dobar, provod je na pomolu.

Zdravlje: Provjerite krvnu sliku.

BIK

Posao: Imate ustaljenu formu ponašanja, te se nešto novo i ne može dogoditi preko noći. Još ćete malo krčkati cio posao dok ne uvidite na kojim poljima ste najbolji, a tada ćete biti kao svoj na svome, teren sa koga se nećete vraćati bez pobjede.

Ljubav: Više ćete se baviti emocijama i analiziranjem. Poželjećete da izađete pa se savjetuje da na vrijeme obavijestite društvo o toj odluci kako biste se zajedno dobro proveli.

Zdravlje: Male tenzije zbog propusta koje ste učinili.

BLIZANCI

Posao: Ovaj put promjena cijele situacije vodi na bolje pa budite slobodniji u odličivanju kako biste vrijeme iskoristili za nove pobjede. Neko će ubrzo uvidjeti vaša sposobnosti pa vas angažovati na jednom zadatku koji rijetko ko može uraditi jer ste vi ovaj put zvijezda cijele aktivnosti.

Ljubav: Karma ovaj put nagovještava da neki dug treba da vratite kako biste ispravili načinjenu nepravdu. Nemojte se libiti da pokažete svoje emocije osobi koja vam pruža srce, bez obzira šta mislili o cijeloj situaciji.

Zdravlje: Relativno dobro.

RAK

Posao: Gajite iluzije da će se posao sam od sebe riješiti, ali to se ovaj put neće desiti jer ste na putu do tog cilja izgubili motivaciju. Bilo bi dobro i izuzetno korisno da se udružite bar sa nekim kako bi mogli sa više entuzijazma priđete zadatku koji vas očekuje na poslu.

Ljubav: Potajno gorite od želje da sretnete jednu osobu. Neprijatna situacija nastaje u onom momentu kada se osoba na koju mislite malo distancira baš kada je pozovete.

Zdravlje: Mali stomačni problemi zbog nervoze.

LAV

Posao: Čvrsto ste odlučili da završite posao i da u tome doslovno uspijete jer aspekti koje imate su izvanredni pa se savjetuje da ih iskoristite kroz biznis i poslovnu saradnju. Ovde može biti u opticaju čak i inostranstvo pa slobodno proširite svoje kanale i u tom pravcu.

Ljubav: Očekuje vas novi susret sa zanimljivom osobom. Osoba može biti rođena u znaku Jarca ili da ima dosta planeta u istom pa je lijepo ugostite i pustite stvari da same teku.

Zdravlje: Izbjegavajte slatkiše u većim količinama i uzimate više tečnosti.

DJEVICA

Posao: Jedan problem od ranije će vas iscrpiti maksimalno. Međutim, vrijeme je da rješite zaostale probleme iz prošlosti kada niste imali mogućnosti za tako nešto. Skloni ste sitnim prevarama i zabušavanju, ako biste prečicama došli do cilja. U svakom slučaju uspjećete u svojim namjerama, a trud će se svakako isplatiti.

Ljubav: Mislite na osobu iz prošlosti koja vam budi pitanja u vezi sa sadašnjim parnerom. Međutim, nema puno promjena kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Pazite na kosti i cirkulaciju.

VAGA

Posao: Budući da imate u svojim rukama poslovni projekat koji donosi novac, ne prepuštajte ga drugima. Ovako imate mogućnost da drugima konačno pokažete svoje mišljenje i sposobnosti koje su veće od drugih. Osim toga, ne morate sve tajne odmah otkriti, budite taktični i sačekajte malo sa objavama.

Ljubav: Eventualne svađe i sukobe sa osobama suprotnog pola ne smijete tolerisati jer na vas takve stvari veoma utiču. Izbaciće vas iz kolosjeka i nećete biti svoji.

Zdravlje: Češće pravite  pauze i više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Posao: Pošto vi imate više entuzijazma od kolega, preuzmite inicijativu i vođstvo u novom poslovnom zadatku. U ovom trenutku ne postoji niko ko je bolji od vas da posao privede kraju u što kraćem roku. Budite brzi i efikasni i ne odustate od dogovorenih planova i ideja.

Ljubav: Razmišljate o jednoj osobi koja je blizu vas, ali imate utisak da je on ili ona previše zaokupljen svojim problemima u ovom trenutku. Sačekajte malo da se kockice same slože, i da napravite prvi korak.

Zdravlje: Problemi na kardiovaskularnom planu.

STRIJELAC

Posao: Sami ste sebe doveli u ovu poslovnu situaciju svojim prethodnim odlukama, a sada ste umorni i bez motivacije. Čak i dobre poslovne mogućnosti nisu dovoljne da vas pokrenu u apatiji u kojoj se nalazite. Pokušajte da sarađujete sa jednim Lavom, jer bi vam takva osoba u ovim trenucima bila najbolja podrška.

Ljubav: Sve se svelo na prazne priče i manjak aktivnosti. Kao da ste se malo začaurili, što naročito važi za muške predstavnike ovog znaka. Uradite nešto konkretno na ljubavnom planu.

Zdravlje: Moguća prehlada.

JARAC

Posao: Saradnici zahtijevaju isuviše od vas i niste sigurni da li sve možete da postignete. Umjesto da samo pričate o tome, preuzmite konkretne korake jer koliko uložite truda, toliko će i posla biti urađeno. Na vama je da odlučite da li ćete se zaustaviti samo na razvijanju poslovne strategije ili ćete je i sprovesti u djelo.

Ljubav: Jedna Bik mnogo pati za vama i zbog toga prolazi kroz teško iskustvo. Obratite pažnju na nekoga ko je ranije bio u priči jer od sudbine nećete moći da pobjegnete.

Zdravlje: Relativno dobro.

VODOLIJA

Posao: Vaše želje su ovaj put ogromne naspram mogućnosti pa vas to dovodi danas u mali disbalans prije nego u konstruktivno rješenje. Spustite loptu, pokušajte zdravorazumski da vladate situacijom, a kad je malo bolje pogledate, ona i nije toliko loša. Problem su vaši negativni stavovi.

Ljubav: Jedna Škorpija može iskoristiti to što se lako zanosite i skloni ste iluzijama. Povedite računa da ne budete izmanipulisani, dobro promislite prije svakog koraka.

Zdravlje: Pazite na psihu. Odmarajte  se više.

RIBE

Posao: Dan počinjete izuzetno jakim tempom ali budući da znate šta radite, nastavite tako i nazire se trijumf. Ovo je vaš dan, a saradnici i šefovi će biti iznenađeni vašim poslovnim sposobnostima i voljom.

Ljubav: Ne ustručavajte se da priđete jednoj Djevici. Danas je dan za akciju i vi ste toga svjesni pa nemojte oklijevati, nemate šta da izgubite. Očekuju vas prijatan poslijepodnevni susret.

Zdravlje: Odlično.