Banjalučka policija uhapsila je Kristinu Jovković /31/ iz Banjaluke zbog sumnje da je ubila Aleksandra Mujčinovića /44/ iz Banjaluke, rekla je večeras Srni portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović.

Portparol Tužilaštva je navela da je tijelo Mujčinovića pronađeno danas popodne u kući u Solunskoj ulici u Banjaluci.

Kako Blic piše, Jovković je zločin, koji se desio u petak uveče, prijavila danas u policiji. Kako saznaje “EuroBlic” Jovkovićeva je Mujčinovića usmrtila kuhinjskim nožem. Zadala mu je ubode po stomaku i vratu. Ubijeni je na mjestu zločina pronađen bez odjeće.

Miroslav Ćorić, prvi komšija ubijenog, kaže da je Mujčinović živio sam u kući i da nikada ništa loše o njemu nije čuo ni vidio.

Danas sam vidio policiju i vatrogasce ispred kuće oko podne i kasnije sam od njih čuo da je komšija ubijen -kaže Ćorić za “EuroBlic”.

Ćorić kaže da su Mujčinoviću majka i sestra u Hrvatskoj i da mu je brat na Floridi. Mujčinović je, kako saznajemo, radio kao fotograf.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Dalibor Vrećo, pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka, uz prisustvo doktora sudske medicine Željka Karana.

Jovkovićeva će nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o ubistvu, biti predata u nadležnost banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Povezano sa:  Žena ubila muškarca u Banjaluci

Izvor: Srna