Jednostavan i jeftin trik ukloniće fleke od industrijske soli za samo dva minuta, a vašoj obući vratiće stari sjaj! Pročitajte koje čudesno sredsvo uklanja bijele mrlje tako lako i efikasno.

Na vašim cipelama ostale su bijele fleke od industrijske soli koje poslije nekoliko pranja ne možete da skinete? Ne očajavajte, imamo super brzo i lako rješenje koje će vašoj obući vratiti pravi sjaj!

Snježni nanosi mogu umokriti vaša stopala, ali industrijska so koja se sipa po ulicama kako bi se led i mraz otopio može zauvijek da uništi vašu obuću, piše Lepa i srećna. Od fleka koju so ostavlja naročito je ugrožena obuća u crnoj i braon boji, a fleke se jako teško i sporo skidaju, a nekad ostaju trajno na vašim cipelama.

Međutim, na Intenetu ljudi su tragali za rješenjem ovog problema i trik koji su pronašli bio je pravo pozitivno iznenađenje. Naime, jedna namirnica uništiće so na vašim cipelama, čizmama ili patikama, a to je čarobno alkoholno sirće koje svako ima u svom domu.

Potrebno je da alkoholno sirće pomiješate sa hladnom vodom i da pamučnom krpom ili vatom polako čistite fleke na cipelama. Sirće će razgraditi so i ukloniti fleke, a vaša obuća neće biti oštećena.

Pogledajte čitav postupak jeftinog i efikasnog čišćenja, a rezultat će vas oduševiti!