Predlažemo vam recept domaćeg losiona za lice, za čiju pripremu su potrebna samo 2 prirodna sastojka. Pomoću ovog sredstva, ne samo da ćete ispeglati sitne bore, već ćete se  osloboditi mitisera i bubuljica.

Kombinacija ovih moćnih sastojaka omogućava liječenju akni, izbavlja od crvenila, i čiste pore kože. Osim toga, ovi sastojci su sposobni ukloniti sve mrtve ćelije kože. Jednostavno, probajte da ga koristite, i bićete iznenađene rezultatom.

Za pripremu ovog losiona koristićemo kokosovo ulje i nezamjenljivu sodu bikarbonu.

Ukratko o korisnim svojstvima svakog od sastojaka:

 

Recept domaćeg losiona za lice protiv proširenih pora, akni i mitisera.

 

Kokosovo ulje je jedan najmoćnijih prirodnih sastojaka. Ovo ulje posjeduje izuzetno snažna antibakterijska, ljekovita i hidratantna svojstva, koja su izuzetno korisna za ishranu i umirenje problematične kože.

Soda bikarbona – odlična alternativa mnogim agresivnim sredstvima za čišćenje. Sem toga, ovaj sastojak je veoma efikasan i koristan u liječenju akni.

Stručnjaci pojašnjavaju da je najrasprostranjeniji uzrok akni PH disbalans. Soda pomaže u uspostavljanju ravnoteže PH vrijednosti, i rješava prolem akni.

Dakle, recept domaćeg losiona za lice:

 

 

 

Biće potrebno: 1 kafena kašika kokosovog ulja i pola kafene kašika sode bikarbone.

Sve što je potrebno je da dobro promiješate sastojke u manjem sudu.

 

Recept domaćeg losiona za lice protiv proširenih pora, akni i mitisera.

 

Zatim, kružnim pokretima nanesite na očišćeno lice dobijenu smjesu. Nakon toga, izmasirajte kožu kružnim pokretima još jednom. Ostavite na 5 minuta i isperite toplom vodom.

Možete slobodno napraviti veću količinu ove smjese i čuvati je u staklenoj ili plastičnoj posudi.

Obratite pažnju da vam neće biti potrebna nikakva krema za lice, jer kokosovo ulje će hidrirati kožu.

Probajte raditi ove procedure 2-3 puta nedjeljno i primijetićete promjene na svojoj koži, koja će postati meka, čista i glatka.

(Uspesnazena)