OVAN

Posao: Ukoliko ste mislili da ćete imati razrješenu finansijsku situaciju u toku dana, moguće da ste se malo prešli danas.

Ljubav: Vaša emotivna strana je zadovoljavajuća. Imate pored sebe nekoga na koga možete da se oslonite i ne žalite za trenutnim propuštenim stvarima na koje niste vjerovali da vam mogu napraviti lošiji ambijent.

Zdravlje: Nemate veće probleme.

BIK

Posao: Kontakti sa drugim ljudima u koje ste imali povjerenje mogu da vas pokolebaju u stavu koji trenutno imate. Budite spokojni u onome što trenutno osjećate kao otežanje kroz koje prolazite, jer je sve stvar izbora i kompromisa. Budite strpljiviji u svojim namjerama.

Ljubav: Pomalo vas iritira stav partnera na koga ste polagali velike račune. Morate da vjerujete u ono šta drugi pričaju, jer u svemu tome ima malo i istine.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

BLIZANCI

Posao: Stav koji ste do nedavno gajili nosio vam je konotaciju lošeg izbora na koji niste računali u većoj mjeri. Možete da računate na jednu Škorpiju, koja vam nudi izlaz i rješenje za trenutnu problematiku oko papira ili dokumenata, koji su jako bitni za vaš tok radnih zaduženja.

Ljubav: Volite da dominirate u ljiubavnoj vezi. Partner pored vas je isto neko ko ne želi da prizna da ima problem sa egom. Pokušajte da nađete kompromis ovaj put.

Zdravlje: Imate veće naznake za pojačan kašalj.

RAK

Posao: Poslušajte savjet svojih kolega kada je u pitanju ativnost koju trenutno obavljate. Morate da se strpite oko trenutne situacije, koja vam se protežira imperativno kroz trenutna zaduženja koja imate. Na veći izbor ne računajte. Budite zadovoljni onim što trenutno imate.

Ljubav: Neko u vašoj blizini vas iritira i ne želi da vam dopusti da se opustite u njegovom društvu. Jedna Škorpija je u vas zaljubljena ovaj put.

Zdravlje: Promjenjivo.

LAV

Posao: Možda nećete uspjeti mnogo toga da riješite danas, ukoliko budete ipak morali da se posvetite ispravkama grešaka koje ste imali u prethodnom periodu. Morate da se oslonite na sebe najviše. Uzmite stvari u svoje ruke.

Ljubav: Partner vam je sklon površnim vezama. Ne dozvolite da vas neko izigra danas i napravi veliku pometnju u komunikaciji.

Zdravlje: Možda odete na jedan sistematski pregled.

DJEVICA

Posao: Pokušajte da dovedete u red sve ono što ste planirali jer ćete imati neko drugo zaduženje u skorije vrijeme. Budite fokusirani na trenutno zaduženje, koje vam se plasira u narednom periodu. Moraćete mnogo više da radite kako kaže Merkur, vaš vladar koji je trenutno retrogradan.

Ljubav: Imate odličan stav i znate šta želite. Neke pojedinosti iz vašeg ličnog života nećete pričati u narednom periodu. Smatrate da vam je partner pomalo loše raspoložen za duže priče.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

VAGA

Posao: Niste u zahvalnom položaju ovaj put, pa se nećete snaći u dogledno vrijeme, koliko će se od vas tražiti malo bolja koncentracija na polju finansija. Morate da se podvedete pod pravilo da je strpljen čovjek u suštini i spašen.

Ljubav: Osjećate se umorno od priča na koje niste navikli da vodite sa osobama suprotnog pola. Volite da se osamite i da budete u svom svijetu ovaj put.

Zdravlje: Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA

Posao: Ne želite da se vodite dosadnim poslovima, koji vam ne doprinose boljoj satisfakciji na koju ste mislili u posljednje vrijeme kao na prolaznu kategoriju. Bićete podržani od kolega ovaj put i možete da se oslonite na jednu žensku osobu koja je ustanju davam pruži odlične ideje.

Ljubav: Vaša strastvena priroda je i danas u zenitu. Imate sa kim da podijelite svoje snove pa se nećete zadržavati na trenutnoj poziciji, već ćete biti konkretniji prema partneru.

Zdravlje: Dobro. 

STRIJELAC

Posao: Vaša poslovna saradnja sa strancima je odlično danas kotirana. Pokušajte mnogo toga da riješite kroz trenutne transakcije, koje možete da očekujete u narednom periodu. Bićete dovoljno dobro podržani od strane kolega koji vam pružaju mnogo toga izazovnog kroz trenutne transakcije.

Ljubav: Pokušavate da riješite trenutnu situaciju u vašem ljubavnom odnosu, koji vam pruža maksimalnu satisfakciju. Osjećate se mnogo bolje u svojoj koži već neko vrijeme.

Zdravlje: Čuvajte se nazeba.

JARAC

Posao: Posao koji trenutno radite nije u većoj mjeri težak, koliko se traži dodatna spremnost u postupcima na koje ste već navikli. Nemate namjeru da izmišljate nešto novo, kada je sve na dohvat ruke. Od vas se traži stari kliše rada.

Ljubav: Ne želite da se dajete osobi koja vas nipodaštava. Volite da se pokažete u najboljem svjetlu kada su u pitanju partnerski odnosi.

Zdravlje: Preosjetljivi ste na pojedinu hranu.

VODOLIJA

Posao: Vaša prisutnost na projektu izaziva nedoumice kod radnika i neko će vas potpuno drugačije shvatiti u radu, koji budete protežirali. Morate da ostanete dosljedni datim okolnostima na koje ste već navikli da poslujete.

Ljubav: Ponavljate stare greške na koje ste odavno već zaboravili. Volite da dominirate i da se pokazujete boljim nego što zapravo jeste.

Zdravlje: Imate konstantne glavobolje.

RIBE

Posao: Vaša poslovna šansa se krije u vama. Morate da ostanete dosljedni zadatku na koji ste računali da ćete ga riješiti u dogledno vrijeme. Malo ste prekoračili granicu ovaj put i pokušaćete da neke stvari ispravite kod sebe. Bićete više disciplinovani nego ranije.

Ljubav: Ponosni ste na svog partnera i nemate namjeru da slušate glasine, koje su vam isuviše degutantne ovaj put. Pokušajte da otvoreno popričate o svojim namjerama.

Zdravlje: Nesanica.