Kip je apslutno neprihvatljiv, smješan i neću da dozvolim da se neko zeza sa tim, rekao je Marinko Umičević kada je video kip prve dame Amerike, te ga vratio ga na „doradu“.

Umičević dodaje da kip nimalo ne liči na Melaniju, te da je pomalo i ljut na samoukog kipara, Stevu Selaka, jer je pravljenje kipa iskoristo za ličnu promociju.

Ne mogu da dozvolim da kip koji nije dobar, stoji ispred „Beme“. Pogotovo sada kad je Selak na svoj Fejsbuk stavljajo slike i napravo ovakvu reputaciju i šprdnju od moje dobre namjere – kaže Umičević i dodaje da je bi na doradi kipa trebao raditi i profesionalni slikar, koji će popraviti glavu gospođe Tramp.

Iako je zasada nezadovoljan, kaže da ipak ima nade da se kip doradi, kako bi ličio na Melaniju. Za kip je zainteresovana i američka novinska agencija Asošiejted pres, čiji će novinari uskoro posjetiti Marinka.

Marinko Umičević

Zvali su me da dođu, a ja sam im rekao da je to za sada odgođeno i da ne stojim iza tog kipa, dok god on ne bude dovoljno dobar da ga stavim ispred fabrike – dodaje Umičević.

(Blic)