Jedna od najslušanijih radio-stanica u BiH i regiji, NES radio, danas, 1. juna, proslavlja 20. rođendan, pod istim motom koji baštini od prvog dana, a to je prijateljski odnos sa slušaocima svih generacija, a mi im ovom prilikom čestitamo!

Jubilej će proslaviti radnici, zajedno sa nekadašnjim radnim kolegama te saradnicima, klijentima i poslovnim partnerima, a slušaoce, po tradiciji, očekuju brojne vrijedne nagrade koje će im darivati slavljenik u sklopu posebno pripremljenog programa.

Dragan Malić, direktor programa NES radija, ocjenjuje da je misija, koja je zacrtana sada već davne 1997. godine, u potpunosti ispunjena.

“Kad smo počinjali mnogi nisu vjerovali da ćemo uspjeti da uklonimo barijere između naroda u BiH. To smo, ipak, uspjeli i dokazali da muzika ne poznaje nikakve granice. Ispostavilo se, dakle, da smo bili u pravu”, rekao je Malić za Nezavisne.

Zaposleni na NES radiju su posebno ponosni na odnos sa slušaocima, koji u velikoj mjeri učestvuju u kreiranju programskih sadržaja, a javljaju se iz svih krajeva BiH, uključujući i Sarajevo, Zenicu, Doboj, Prijedor, Bihać, Sanski Most i druge gradove, ali i iz Hrvatske te brojnih ostalih zemalja.

(banjaluka.net)