OVAN         

Neke napete momente u poslovnom segmentu ste ostavili iza sebe, ali vas još uvijek drmaju nervoza i stres, jer je količina obaveza prilično velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Odnos sa voljenom osobom je danas podsticajan i može vam donijeti izuzetne momente.

BIK

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspevate da se uskladite sa nekim poslovnim saradnicima. Možda nećete biti baš u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali je sada tako kako je. Svesni ste da ste napravili neke greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom i trudićete se da to ispravite.

BLIZANCI

Poslovni saradnik vas je „pritisnuo“, a možda i iskritikovao zbog kašnjenja sa nekim obavezama prema njemu. Ne bunite se, jer ste apsolutno svjesni da je u pravu. Odradite ono na šta ste se obavezali. Prijaće vam kontakt sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

RAK

Maksimalno ste posvećeni svojim poslovnim obavezama, iako ne osjećate dovoljan elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera, kako dan bude odmicao, ojsećaćete se bolje. U emotivnim relacijama – pokažite poštovanje prema voljenoj osobi.

LAV

Niste sigurni kako biste trebali da postupite u jednoj poslovnoj situaciji, koja je dosta zbunjujuća po vas. Savjetuje vam se da sačekate da se neke stvari razbistre. U emotivnim relacijama ovo može biti divan, ispunjen nježnošću i romantikom dan. Mogućnosti novih poznanstava su takođe pred vama.

DJEVICA

Danas su vam nametnute dosta velike obaveze i odgovornosti, i na poslovnom i na porodičnom planu. Pitanje je koliko ćete imati vremena, strpljenja i volje da funkcionišete odjednom na više strana. Mogućnost za novo poznanstvo i kontakt sa osobom koja će vas jako zainteresovati.

VAGA

Vrlo značajan kontakt ili susret sa ozbiljnim poslovnim partnerom. Ako vam zatreba savjet ili pomoć, slobodno se obratite starijem kolegi ili osobi koju smatrate autoritetom po nekim pitanjima. Željeli biste da voljena osoba pokaže više razumijevanja prema vašim problemima. U stvari – tražite pažnju.

ŠKORPIJA

Vaši su planovi tokom ovog dana vrlo ozbiljni, a otvoriće vam se i mogućnost da dobijete jaku poslovnu ponudu. Pokušavate da uspostavite bolji kontakt sa kolegama i bliskim saradnicima. Problem emotivne prirode je prilično beznačajan, samo ste ga vi u svojoj glavi preuveličali.

STRIJELAC

Znate tačno šta je ono što trebate da uradite i nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari koncepciju. Posvećujete svoju punu pažnju obavezama, ali i osobama sa kojima sarađujete. Spremni ste da saslušate osobe koje traže vaš savet. Odličan dan za emotivne kontakte. Dobro raspoloženje.

JARAC

Još jedna obaveza, naravno u najnezgodnijem mogućem trenutku, i to onda kada već ne znate „gdje udarate“. Udahnite duboko i spremite se da budete maksimalno fokusirani na ono što radite. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Niste sigurni šta vam je činiti kada je ona u pitanju.

VODOLIJA

Ponašate se maksimalno korektno i prijateljski prema onima sa kojima dolazite u kontakt, naročito prema osobama koje dolaze da potraže vašu pomoć i savjet. Moguće je da ćete malo likovati zbog toga što se pokazalo da ste u nekim pitanjima bili u potpunosti u pravo. Emotivno – dobar dan.

RIBE

Bila vam je potrebna podrška od strane nadređene osobe, ali je malo vjerovatno da ćete je tokom ovog dana i dobiti. Niste spremni da ubjeđujete niti da se ulagujete bilo kome, pa ćete odustati od cijele priče. Dobar kontakt i komunikacija sa jednom osobom preko posla ili društvenih mreža.