OVAN

Danas se pripremite na varijantu – promjena planova u posljednjem trenutku! Očekujte dan preokreta, kada ćete vjerovatno „skakati“ s obaveze na obavezu, sa dogovora na dogovor itd….Osoba koja vas interesuje vas nešto kulira, ali trenutno nemate vremena da se opterećujete razmišljanjima zašto..

BIK

Vjerovatno je da vas nadređeni ili poslovni partner požuruju da što prije privedete kraju posao koji ste započeli. Iskreno, niste baš u fazonu da žurite, a i bojite se da ćete propustiti neku bitnu stavku. Malo je vjerovatno da ćete danas imati dovoljno vremena za neki jači kontakt sa voljenom osobom. 

BLIZANCI

Dobra atmosfera i korektan odnos sa kolegama – neki od njih vam mogu i pomoći da privedete kraju svoje obaveze na vrijeme. Promjena na bolje u komunikaciji sa nadređenima. Sa prijateljima imate odličnu komunikaciju – izlazak u većem društvu i mogućnost da upoznate više interesantnih osoba. 

RAK

Danas ćete biti vrlo često odsutni duhom i biće vam potrebna velika fokusiranost i pažnja da biste uspješno završili obaveze koje imate. Mogućnost iznenadnog novčanog priliva. Predispozicije za pokretanje jakog flerta preko poslovnog segmenta. 

LAV

Danas ste u promjenljivom raspoloženju. Potrebno je da se punom parom bacite na posao, ali vi povremeno imate „padove“ i teško vam je da se pokrenete. Niste zadovoljni nekim postupcima voljene osobe. Ipak, zarad mira i stabilnosti odnosa, trudićete se da ovo prevaziđete. 

DJEVICA

Malo ste danas „tvrdi“ kada su dogovori u pitanju – držite se čvrsto svojih stavova i ne dozvoljavate da bilo ko pokoleba vaše mišljenje. Možda ste u potpunosti u pravu, ali ipak ne budite isključivi. Niste objektivni kada su vaši emotivni odnosi u pitanju – smeta vam kod partnera ono što i sami radite. 

VAGA

Danas bukvalno funkcionišete sa pola svoje snage i energije. Neki ljudi ili dogovori su vas u potpunosti iscrpili. Potrudite se da ne odlučujete o bitnim stvarima – ne razmišljate jasno. Jedva čekate da ostvarite jači kontakt sa osobom koja vas neodoljivo privlači. Mogućnost dogovora oko susreta. 

ŠKORPIJA

Neke situacije u poslovnom segmentu će se bukvalno razriješiti same od sebe, bez nekog vašeg većeg uticaja. Pustite da se sve odvija svojim tokom, ionako vam ide na ruku i u korist. Velika žudnja i pojačane strasti mogu vas na brzinu „ubaciti“ u vrlo intenzivna dešavanja. 

STRIJELAC

Neke lične ili porodične situacije danas vam odvlače pažnju od poslovnog segmenta. Pokušajte da budete više usredsređeni, da ne biste propustili neke bitne momente. Moraćete više da se potrudite da bi odnos sa voljenom osobom danas funkcionisao bez problema. Blaga napetost.

 JARAC

Vodite računa danas sa kim dijelite informacije koje su bitne, ili povjerljive. Takođe, možete se „izlanuti“ i reći nešto što ne treba ili što ne mislite. Danas dva puta razmislite prije nego što progovorite. Ovo važi i za emotivne relacije, jer možete bespotrebno uvrijediti ili povrijediti voljenu osobu. 

VODOLIJA

Očekujete da poslovni partner ili saradnik ispuni obećanje prema vama, ali kako stvari funkcionišu danas – izgleda da ćete se načekati. Mnogo bolje ćete proći ako uzmete stvari u svoje ruke. Voljena osoba kao da nije spremna na kompromis po nekim pitanjima. Njeno ponašanje može biti vrlo ćudljivo. 

RIBE

Danas  ćete se teško fokusirati. Lutate s jedne obaveze na drugu, sve vrijeme razmišljajući o nekim situacijama koje vas opterećuju, a koje se vezuju za finansijski, ali i emotivni segment. Nestrpljenje da se što prije vidite sa jednom osobom.