More je događaja na kojima uspješni ljudi govore o koracima koje su preduzeli da dođu do uspjeha i uslovima koji su bili neophodni da ga osiguraju, ali je vrlo rijetko da neko ustane i kaže „Dobro, pogriješio sam i sve je propalo, ali ipak, nešto sam iz toga i naučio“.

Globalni događaj Fuckup Night koji je nastao u Meksiku upravo ima za cilj da promoviše kulturu koja neće osuđivati neuspjeh već ga prihvatiti kao sastavni dio procesa, pored ovoga svi prisutni će moći slušati tuđe greške i iz toga izvući pouku kako ih oni ne bi iskusili na svojoj koži.

Sam događaj je koncipiran tako da 3 govornika ispričaju šta su “promašili” na nekom projektu, šta im je pošlo po zlu i šta su iz toga naučili, nakon toga ide dio sa pitanjima i odgovorima koja postavlja publika.

Drugi po redu Fuckup Night će se održati u Qlab Coworking prostoru 24.juna u 18h.

Sponzori događaja “Infocom računari” d.o.o., “jsguru.io” i Nektar pivara su pripremili iznenađenja za sve prisutne.

Ukoliko želite da čujete kako prevazići poteškoće i izvući savjete koji će vam mogu pomoći u uspostavljanju biznisa, možete se prijaviti na office@qlab.space, a više informacija možete naći na zvaničnom Facebook page-u ili na stranici Qlab Coworking prostora.