Dragana Jovanović, regionalno prepoznati life, health & business coach i trenerica za lični razvoj 28. juna premijerno predstavlja svoj rad u Banjoj Luci, u sklopu događaja “Uspjeh je u nama, Body & Soul concept by Dragana Jovanović”.

Uz promociju njene aktualne hit knjige „Uspjeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj“ koja će započeti u 11 sati, u Hotelu „Jelena“, Dragana Jovanović održaće i edukaciju o antistres alatima i upravljanju energijom.

„Dugo nisam bila u posjeti ovom divnom gradu koji krase otvoreni i neposredni ljudi. Izuzetno se radujem što ću imati priliku da na prvoj promociji svog rada i knjige “Uspjeh je u nama” podijelim iskustva i održim radionicu koja će biti praktična i životna“, istaknula je u susret svojoj promociji u Banjoj Luci Dragana Jovanović, harizmatična Beograđanka koju često nazivaju i guruom poslovnih žena.

Naime, Dragana Jovanović je trenutno jedan od najistaknutijih regionalnih autoriteta u području antistres tehnika i seminara za žene menadžerice, ali i preduzetnice i poslovne žene raznih profila, a njeni se brendirani programi poput Office Yoge u stolici koju će imati prilike isprobati i učesnice predstojeće promocije i radionice, implementiraju u mnogim korporacijama u regiji.

„Ženama koje rade u vioskom managemetu ili imaju vlastito poduzetništvo, život se danas do te mjere ubrzao da smo mi žene postale izvršiteljice zadataka i rješavateljice problema i to bez ograničenja radnog vremena. Danas smo zapravo plaćene za stres, a ne za rad. Nikada žene nisu imale toliko uloga koje treba uskladiti tijekom jednog dana kao danas. Vjerujem da coaching i druge tehnike ličnog razvoja koje sam osobno razvijala tijekom posljednjih 20 godina i koje primjenjujem i na sebi i u radu sa ženama, mogu žene vratiti svojoj suštini, životnim vrijednostima i prioritetima. Kada smo usklađene unutar sebe, same sa sobom, posjedujemo jačinu i stabilnost u susretu s izazovima koje suvremen i brz način života donosi. A ako ne naučimo upravljati svojim stresom, stres će upravljati nama“, tvrdi Dragana Jovanović, koja je prije dvije decenije napustila profesiju pravnice i krenula da radi ono što voli – posvetila je svoj život i profesiju razvoju vlastitih tehnika ličnog razvoja, a svoja dugo sticana znanja iz različitih oblasti ličnog razvoja, objedinila je i stvorila svoj jedinstven i prepoznatljiv Body & Soul koncept.

Promociju i radionicu s Draganom Jovanović organizuje Play Team Agency iz Banjaluke. Više o radu Dragane Jovanović možete saznati na njenoj web stranici.