OVAN

Posao: Otežanja koja ste imali polako prolaze. Bićete u odličnog raspoloženja ukoliko budete napravili tek plan svojih obaveza. Danas treba da odmorite od prethodnog rada.

Ljubav: Volite da se ovlađujete partneru i da sugerišete određene promjene koje su vam i te kako potrebne. Dovodite stvari na svoje mjesto.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Ne dozvoljavate velike propuste u onome što ste naumili da završite u skorije vrijeme. Provodite dan u većem razmišljanju.

Ljubav: Oni koji se osjećaju usamljeno trebalo bi da se malo više aktiviraju na društvenom planu. Neke stvari ne možete da zaobiđete ovaj put.

Zdravlje: Povremena nervoza.

BLIZANCI

Posao: Postoji određena doza nade da ćete započeto završiti u toku narednih dana. Moraćete da budete spremni na određene kompromise.

Ljubav: Polje ljubavi je dosta aktivno kod vas. Morate sa rezervom da prihvatite određena dešavanja, ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Riba.

Zdravlje: Povedite računa o imunitetu.

RAK

Posao: Niste u lošem raspoloženju, ukoliko ste u saradnji sa jednim Jarcem. Prihvatićete određene izazove, ali isto tako i nove ugovorne obaveze.

Ljubav: Ne odgovara vam sloboda ponašanja vašeg partnera. Kada su emocije u pitanju ne možete da se rasplinete i uzmete ono što vam pripada.

Zdravlje: Opuštajte se.

LAV

Posao: Ne brinete oko finansija toliko koliko o novitetima, koji su vam prijeko potrebni. Imate odličan stav i ne želite da vas dezavuišu poslovi, koji vam ne donose određenu satisfakciju.

Ljubav: Na pomolu nova ljubavna dešavanja. Ukoliko ste sami ne morate da se snebivate oko izbora koji vam se pruža.

Zdravlje: Srčani mišić, može da vam bude problematičan.

DJEVICA

Posao: Ukoliko ste se zabrinuli za zaradu ne morate zadugo da očajavate u većoj mjeri, jer se od vas traži da budete dovoljno skoncentrisani na trenutnu mogućnost.

Ljubav: Imali ste dovoljno razloga da se osjećate kao da ste u drugom planu kada su partnerski odnosi u pitanju. Imaćete odlične aspekte u narednom periodu, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Glavobolja.

VAGA

Posao: U suštini, vodite odličnu strategiju kada je zarada i novac u pitanju. Imate odličan stav kada su nova ulaganja u pitanju. Računajte na pozitivan ishod.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju, morate da budete svjesni svog potencijala. Nije sve u jednom pokušaju ukoliko vam ne uspije nešto više da dobijete.

Zdravlje: Manji nazeb.

ŠKORPIJA

Posao: Ne odustajete od zacrtanog cilja, koji vam se pruža kao poveći izazov. Ukoliko ste trgovac na finansijskom tržištu, računajte na pozitivan ishod.

Ljubav: Sami nećete ostati pa makar imali kraću avanturu ovaj put. Izlasci su vam neminovni pa se savjetuje da budete u što većem skupu ljudi.

Zdravlje: Stomačni virus.

STRIJELAC

Posao: Ukoliko očekujete razrješenje situacije na poslovnom planu, bilo bi dobro da budete povremeno strpljivi. Imaćete novu priliku za neko vrijeme.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko ste sami i ne pokušavajte da se nešto promijeni u skorije vrijeme. Bavite se hobijem.

Zdravlje: Pad imuniteta.

JARAC

Posao: Bićete zahvalni svojim prijateljima na usluzi koju će vam učiniti ukoliko se odlučite na konkretnu akciju. Vrijedi da pokušate nešto više kada je u pitanju finansijski segment.

Ljubav: Partner vas u potpunosti podržava već neko vrijeme. Možda se proširi saradnja i kroz polje posla sa nekom simpatijom od ranije.

Zdravlje: Nesanica.

VODOLIJA

Posao: Nemate namjeru još uvijek nešto da pokušavate na poslovnom planu, jer smatrate da nije dobar tajming. Poštujete rad uspješnijih.

Ljubav: Nemate namjeru da održavate vezu na daljinu i da se okrećete konkretnim problemima svog partnera. Neke stvari vas jednostavno ne dotiču.

Zdravlje: Pojačavate fizičku aktivnost.

RIBE

Posao: Volite slobodu mišljenja i rada. Želite da se osamostalite, kada su pojedine poslovne aktivnosti u pitanju. Ne možete da pobjegnete od svog tekućeg problema, pa ćete ga rješavati u većoj mjeri.

Ljubav: Ne želite veću patetiku od strane svog partnera pa ćete biti skloni naglim promjenama ovaj put. Želite mnogo bolje za sebe pa ćete to i ostvariti.

Zdravlje: Vitalni ste.