OVAN

Posao: Pojavljuje vam se odlična ideja za dalji poslovni tok. Ne želite mnogo toga da izgubite niti da zaostajete u trenutnim aktivnostima.

Ljubav: Pojačan entuzijazam od strane partnera vas ne koči u daljem radu i ne želite da se odvajate od voljene osobe samo zbog nedovršenog posla.

Zdravlje: Pojačano lupanje srca.

BIK

Posao: Imate dovoljno razloga da se ozbiljno postavite u poslu kojim se bavite. Kotiranje na višoj ljestvici je vaš zadatak u narednom periodu.

Ljubav: Poželjećete mnogo toga da postignete u emotivnom smislu, ali smatrate da ste dosta brzopleti u svojim odlukama. Ne želite da izgubite voljenu osobu.

Zdravlje: Alergijske reakcije su moguće, ovaj put.

BLIZANCI

Posao: Pojava nove ideje se ne kosi sa starom pa je moguće da ćete biti skloni pojačanoj poslovno aktivnosti u toku dana.

Ljubav: Ukoliko ste se odavno već odvažili da emotivni status nije bitan, možete biti na lošem putu ka realizaciji svojih namjera, jer partner vas voli, ali nailazi na otpor kod vas.

Zdravlje: Pojačana kiselina u želucu.

RAK

Posao: Niste u lošem rspoloženju i imate stav osobe koja želi mnogo toga sebi da priušti. Niste razmaženi i počećete da se dodatno angažujete na poslovnom segmentu.

Ljubav: Pojačana tenzija između vas i partnera se odavno uočila. Samo je pitanje vremena da se desi i raskid, konkretno.

Zdravlje: Sanjate košmare.

LAV

Posao: Poslovna šansa koju imate je nešto na šta ste odavno već čekali. Na neke detalje ste malo lošije odreagovali, ali uspjećete mnogo toga da riješite.

Ljubav: Voljeli ste jednu osobu, ali bezuspješno. Ne očajavajte, jer jedna Djevica je odavno u priči sa vama, mada vi to možete često da negirate.

Zdravlje: Osjećate da morate više da vježbate.

DJEVICA

Posao: Vaša poslovna strana traži više angažovanja. Ne želite da se zarobite i pojačavate tenziju između kolega, ovaj put.

Ljubav: Velike strasti na pomolu, pa se nećete razdvajati od partnera u većoj mjeri. Morate da budete dostupni za ono što želite da sprovedete zajedno.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

VAGA

Posao: Ukolikole vam se pruži satisfakcija za nešto bolju soluciju u kojoj ne možete da se odlučite kako da uradite zadatak, obratite se jednom Ovnu koji ima rješenje za vas.

Ljubav: Moguća romansa na random mjestu. Pazite kome pričate o svojim trenutnim emocijama. Kolegijalnost je trenutno na ispitu.

Zdravlje: Solidno.

ŠKORPIJA

Posao: Imali ste surov stav u trenutku kada su vas otvoreno prozivali za određene propuste koje čak niste vi napravili. Osjećate se suvišno u mjestu u kome ste trenutno na funkciji.

Ljubav: Voljeli ste ranije, ali to nije ni sada prestalo. Poželjećete da obnovite romansu od ranije bez većeg pogovora, ovaj put.

Zdravlje: Zubobolja.

STRIJELAC

Posao: Jak karakter vaših šefova vam daje solidan oslonac, trenutno. Moraćete da budete dovoljno fokusirani za nešto bolje partnerske poslove, koje će vam ponuditi.

Ljubav: Ne želite da budete sami. Ukoliko se budete odlučili da izađete i provedete ne budite skeptični ukoliko vam se cilj ne bude ispunio.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

JARAC

Posao: Polje karijere vas opominje da je vrijeme da promijenite trenutnu strategiju. Pojačana tenzija kolega vas ne dotiče. Imate jasan pravac.

Ljubav: Osjećate pojačanu dozu racionalnog i ne žalite zbog toga već se polako navikavate za nešto drugačiju ljubavnu priču.

Zdravlje: Stres ne možete izbjeći.

VODOLIJA

Posao: Sa trenutne tačke glediša vi imate solidne aspekte za jači poslovni uspjeh. Morate da se uvijek informišete kada su u pitanju pojačana tenzija između kolega.

Ljubav: Privlače vas ekscentrične osobe. Ukoliko ste sami nije loša ideja da se prošetate i planirate večernji izlazak.

Zdravlje: Solidno.

RIBE

Posao: Polje inostranstva vas podstiče na određeni tip posla kojim se vi u suštini brzo zadovoljite, ali ste isto tako spremni da mnogo toga sa namjerom preskočite.

Ljubav: Na emotivnom planu ćete imati solidne aspekte, koji vam daju određenu satisfakciju, kada je u pitanju jedna Djevica ili Rak.

Zdravlje: Više se odmarajte.