Možete li da zamislite odijevnu kombinaciju koja više asocira na ljeto, a da nije u pitanju kupaći kostim? Naravno da ne. Bijela garderoba od glave do pete sinonim je za eleganciju i ženstvenost u vrelim danima i noćima, pa smo sigurni da ste je već isprobali.

Šorts i majica, haljina, predimenzionirana košulja, bluza i suknja… – ovo su samo neke od opcija koje izgledaju odlično. Uz bijelu garderobu birajte aksesoare u drugim nijansama kako biste je uokvirili i dali joj identitet. Pletena varijanta u bež i braon tonovima uvijek je dobar izbor. Obuća u boji poput cigle, bordo, crvene, oranž pa i plave može cijelu priču podići na viši nivo. Ako volite da igrate na sigurno crna je uvijek opcija.

Kada je nakit u pitanju nećete pogriješiti ni sa jednom varijantom, ali je boja zlata ono što bijelu garderobu čini vrlo otmjenom i šik. Šarene ljetne narukvice, čokeri, set prstenja, takođe će se dobro složiti. Ne zaboravite omiljeni šešir i dobre naočare za sunce.

Ako niste imali hrabrosti, ili vam, zbog lakog prljanja, nije bilo praktično savjetujemo da ne oklijevate. Bijelo kao total look uvijek izgleda sjajno, i nikada ne izlazi iz mode.

(LiZ)