OVAN

Posao: Ukoliko budete imali pomalo lošiji stav, kada su u pitanju određene poslovne kombinacije ne pretjerujte sa svojim trenutnim izlivima emocija.

Ljubav: Morate da se povinujete željama partnera. Jača strana vas upozorava da je ipak potrebna određena korekcija u odnosu.

Zdravlje: Želite više energije.

BIK

Posao: Ukoliko ste imali na umu, neke detalje, oko svog biznisa da promijenite u skorije vrijeme, niste na lošem putu.

Ljubav: Povoljnost koju imate od strane planeta koje vas opominju na veliku promjenu nije loša, koliko se od vas traži na spremniju aktivnost.

Zdravlje: Predio oko grla je lošiji.

BLIZANCI

Posao: Postavljate odlične uslove rada i ne odustajete od trenutne solucije samo da uspijete. Vaš entuzijazam prate i ostali u vašem timu.

Ljubav: Kada su u pitanju ljetnja zavođenja, morate da priznate sebi da ste na pravom putu. Oslobođeni ste predrasuda.

Zdravlje: Pojačavate trening.

RAK

Posao: Moraćete da se snalazite za bolje partije, koje vam obećavaju dati aspekti na vašem polju finansija. Niste sami u poslovnoj priči koja vam se otvoreno postavila.

Ljubav: Polje emocija je danas dosta pozitivno u odnosu na ono što ste sami očekivali u odnosu na raniji period.

Zdravlje: Solidno.

LAV

Posao: Ne otežavajte svoj trenutni status nepotrebnim komentarima. Imaćete bolji tretman ukoliko se udružite sa kolegama na zajedničkom projektu.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa jednim Rakom moraćete da vodite računa o mogućim sukobima, koje nećete moći da zaobiđete u periodu pred nama.

Zdravlje: Povoljan dan za fizičku aktivnost.

DJEVICA

Posao: Povoljna solucija je nešto što ste oduvijek željeli. Trenutno imate takvu priliku, koju ne možete da zaobiđete u narednom periodu.

Ljubav: Jedna Vaga je prijemčiva u vašem slučaju. Imate dosta povoljne aspekte za konkretne stvari, pa bi bilo dobro da se spremite za večernji izlazak.

Zdravlje: Pojačana glavobolja.

VAGA

Posao: Pojačana poslovna akcija vas danas očekuje. Budite spremni na nove izazove koje ne možete da izbjegnete neko vrijeme.

Ljubav: Jača emotivna priča je ono što možete da opazite u narednom periodu. Ukoliko ste u braku imaćete i pojačanu tenziju.

Zdravlje: Povišen holesterol.

ŠKORPIJA

Posao: Polje inostranstva je otvoreno na pozitivniji način pa ovaj put pokušajte da se izborite za svoj tržišni dio.

Ljubav: Ne pokušavajte da se vežete za jednog Lava, koliko možete jer neki detalji bi mogli zasigurno da vam smetaju ovaj put.

Zdravlje: Pojačano lučenje hormona stresa.

STRIJELAC

Posao: Ne pristajete na određene detalje i ne žalite se na pojedine lovačke priče. Obećanja od strane jednog Raka mogu da padnu u vodu sa razlogom.

Ljubav: Niste svjesni nekih detalja vašeg emotivnog života sve dok ne počnete intenzivnije da ga proživljavate.

Zdravlje: Pojačano lučenje srca.

JARAC

Posao: Stremite konstantno većem poslovnom uspjehu i želite slavu preko noći. Ne pokazujete nestrpljivost već ćete biti dovoljno u fokusu da tako nešto i ostvarite.

Ljubav: Kada su u priču bračni segment i neprekidna borba za vlast možda ćete imati stav neprijatne osobe i nećete odustati bez ideje da nešto dokažete partneru.

Zdravlje: Nervoza.

VODOLIJA

Posao: Ne morate da se borite za nešto više koliko se od vas traži pojačana borba za konkretnim stvarima. Imate na umu veće promjene nego inače

Ljubav: Ukoliko ste u dužoj vezi ne morate da se snebivate da neke stvari konkretno i postavite na svoje mjesto. Umijete da budete dovoljno fokusirani na ono što konkretno i želite.

Zdravlje: Nastavljate jači trening.

RIBE

Posao: Unosite dovoljno novina u svoj poslovni segment i u tome uživate. Bićete u neku ruku podstaknuti svojim idejama da uspijete u onome što želite

Ljubav: Ne otežavate stvari svom partneru, koliko se dešavaju čudne okolnosti u kojima se ne podudaraju neki trenutni potezi koje ste spremni da uradite.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.