OVAN

Posao: Vidite dosta dalje u odnosu na ono što vaše kolege trenutno protežiraju kao jako zanimljivu soluciju za kasnije.

Ljubav: Niste sami u ljubavnoj romansi, koju osjećate već neko vrijeme. Možete danas da ostvarite i konkretan kontakt.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Dovoljno ste uspješni u onome čime se konkretno bavite i nemate namjeru da odustanete od solucije, koju imate u planu.

Ljubav: Ono što ste imali kao temu ne odustajete i imate na umu da nešto konkretizujete kada je u pitanju jedna Djevica.

Zdravlje: Zubobolja.

BLIZANCI

Posao: Niste sami na poslu koji vam zadaje muke već neko vrijeme. Ukoliko ste se vezali za neki segment od ranije niste na gubitku u svakom slučaju.

Ljubav: Koliko se budete pridržavali sopstvenih pravila u toj mjeri ćete uspjeti u svojim idejama. Jedna Vodolija je dovoljno ispirativna za vas.

Zdravlje: Postavljate sebi limite.

RAK

Posao: Poklon koji ste obećali je nešto što vam zadaje muke već neko vrijeme. Morate da ostanete dosljedni svojim idejama. Pokušavate sa novim idejama.

Ljubav: Pojačana tenzija sa kojom krećete u narednom periodu kroz raspravu sa partnerom vam ne ide pod ruku. Budite strpljivi u komunikaciji.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

LAV

Posao: Pojačavate tempo rada i u tome zasigurno uživate. Ne želite da vas neko nipodaštava za manji novac. Ispunjavate još uvijek tuđe ideje.

Ljubav: Ostajete dosljedni svom partneru i ne želite da se odvajate ni za momenat. Osjećate da ste se dovoljno zaljubili da bi sve oprostili.

Zdravlje: Pojačano lučenja hormona štitne žlijezde.

DJEVICA

Posao: Imate mogućnost da putujete tamo gdje najviše volite. Uplatite aranžman i ispunite svoju želju koja vam može pružiti nevjerovatan osjećaj slobode.

Ljubav: Ono što vi osjećate prema jednoj Ribi ne može da se opiše riječima. Proživljavate izuzetan dan kada je u pitanju emotivni segment.

Zdravlje: Oslobađate se stresa.

VAGA

Posao: Primijećujete na sebi odličnu promjenu što se finansijske situacije tiče pa se nećete ustručavati da to iskustvo i drugima pokažete na pravi način.

Ljubav: Niste sami i to je u redu. Ono što bi moglo da pokvari cijelu sliku, jeste nipodaštavanje od strane partnera za sitnice koje vam ništa ne znače.

Zdravlje: Pojačavajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko želite da se bavite špekulacijama ne izostaje vam uspjeh u svakom slučaju. Morate da budete svjesni novih detalja na kojima možete dovoljno da zaradite.

Ljubav: Vaš emotivni segment je ispunjen do neke mjere. Ne žalite se na svoj stav koliko se neke ideje neće u većoj mjeri ostvariti.

Zdravlje: Kostobolja.

STRIJELAC

Posao: Poslujete u segmentu usluga i ne mijenjate svoje poglede na moguće korake u budućnosti. Imate jasan stav povodom novčane situacije.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa nekim od predstavnika vatrenog znaka imaćete dovoljno uzbudljiv dan.

Zdravlje: Pojačajte imunitet.

JARAC

Posao: Ono što ste imali na umu odavno da uradite trenutno može da vam predstavlja veliku smetnju u onome u čemu ste najbolji. Ne očajavajte, jer vam je izlaz na vidiku.

Ljubav: Romansa na pomolu sa osobom koju odavno poznajete. Dovoljno ste bili strpljivi i trenutno želite mnogo bolje za sebe

Zdravlje: Cirkulacija vam je slabija, danas.

VODOLIJA

Posao: Volite IT sektor i ne odustajete od ideje da se potrudite da zaokružite mnogo toga trenutno kako bi načinili odlučan iskorak.

Ljubav: Povoljan dan za nešto konkretniju situaciju u vezi sa partnerom od ranije. Pomalo ste naivni, ali vam ne pada teško da svoje mane priznate

Zdravlje: Solidno.

RIBE

Posao: Pojavljujete se na vrijeme na tržištu i ne očekujete nešto posebno, ali dan će biti u svakom slučaju izuzetan. Nadajte se novčanom prilivu

Ljubav: Imali ste i gorih dana, ali ne kao ovaj kada su emocije u pitanju. Osoba na koju ste mislili neko vrijeme vam pruža ruku pomirenja, ali ovo nije odlična ideja za vas.

Zdravlje: Pojačana glavobolja.