OVAN

Posao: Ono u čemu ste do sad bili najbolji je odraz vaše trenutne slike, koju imate u svom novčaniku. Situacija nije loša.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne pokušavajte da doprete do srca te osobe u toj mjeri u kojoj očekujete. Ovde se osjeća veća doza slobode od očekivane.

Zdravlje: Povremena nervoza.

BIK

Posao: Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list na svom poslovom planu. Neke aktivnosti vam nisu donosile neki veći profit.

Ljubav: Ne očajavate za osobom koja vam je okrenula leđa i ne pogoršavajte situaciju u kojoj se trenutno nalazite, jer neke kockice bi morale da se drugačije postave.

Zdravlje: Depresija na vidiku.

BLIZANCI

Posao: Zakazujete bitan poslovni sastanak sa osobom koju cijenite. Ne želite da vam nešto loše krene ovaj put pa ćete obratiti pažnju na sitne detalje.

Ljubav: Ukoliko ste još u mislima sa osobom od ranije nije loša ideja da se ovaj put pripremite za jednu posebnu priču, koju treba da dovršite.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Osjećate poveći pritisak i ne želite neki veći propust ovaj put. Ukoliko su saradnici na svoju ruku vi nećete njihovim stavom ništa posebno da izgubite.

Ljubav: Osjećate se odlično u prisustvu osobe na koju često mislite. Počnite da razmišljate o konkretnim detaljima.

Zdravlje: Solidno.

LAV

Posao: Iskorak u poslovnom smislu vam donosi mnogo bolju soluciju ovaj put. Spremniji ste na neke događaje nego inače.

Ljubav: Karakter osobe pored vas nije na zadvoljavajućem nivou. Morte da budete sa tom osobom dovoljno strpljivi.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

DJEVICA

Posao: Ukoliko ste bili skeptični i niste razumijeli koncept koji vam se pružio nedavno sada je šansa za nešto konkretniju situaciju nego inače.

Ljubav: Imali ste dovoljno vremena da neke stvari konkretnije postavite ovaj put između vas i partnera, ali vi ste izabrali nešto duži put.

Zdravlje: Naglašena hipohondrija.

VAGA

Posao: Pokušaj da dominirate neće uspjeti do kraja, jer imate jaku konkurenciju na koju niste računali. Imate šansu da savladate određene blokade.

Ljubav: Nije loša ideja da se sa jednim rakom dogovorite oko zajedničkog izlaska i da se pokažete u najboljem svjetlu.

Zdravlje: Mala nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Poniznost koju ne možete da zaobiđete može da vam napravi lošiji pomak ovaj put. Pokažite jači stav i ne dozvolite da vas ponese negativna struja.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne pokazujete pesimizam i želite jači odnos sa osobom na koju tek samo mislite. Preduzimate konkretne stvari.

Zdravlje: Volite sport.

STRIJELAC

Posao: Imali ste lošiji stav, kada je u pitanju novčana situacija i ne želite da vam se ponavljaju slične greške od ranije već preduzimate odlučujući korak.

Ljubav: Volite igre zavođenja pa se sa takvim stavom danas vodite. Neće izostati neko iznenađenje ovaj put.

Zdravlje: Nemate veće tegobe, ovaj put.

JARAC

Posao: Niste dovoljno toga završili na vrijeme i to se nakupilo ispod tepiha. Morate da budete svjesni da se to mora počistiti na vrijeme, a to je u narednom periodu zadatak broj jedan.

Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ili Lava, moraćete da pazite šta pričate, jer jačina vaših riječi je izuzetno jaka.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA

Posao: Pokazujete dozu skepticizma i ne želite da načinite prvi korak u onome u šta trnutno vjerujete kao izlazna situacija.

Ljubav: Ne žalite se na trenutni ljubavni status koliko se uviđa vaš osjećaj inferiornosti za svaki pokušaj koji može da vam se desi u narednom periodu.

Zdravlje: Odlično.

RIBE

Posao: Pokazujete pozitivan stav i ne ustručavate se da pokrenete konkretne stvari u svom poslovnom portfoliju. Imate odlične poslovne ideje ovaj put.

Ljubav: Ne marite za partnerove lošije stavove u većoj mjeri i ne želite da protežirate nešto od ranije, jer smatrate da je neko sa razlogom bivši.

Zdravlje: Nesanica.