OVAN

Posao: Ponavljate stare greške i u tome nemate mjeru. Imali ste šansu još odavno da se izvučete, ali se svjesno niste još pripremili za tako nešto.

Ljubav: Pokazujete pojačanu emociju za ono što vam se pruža kao izazov dana. Jedna Djevica može da vas zainteresuje dovoljno, ovaj put.

Zdravlje: Pojačana psiha.

BIK

Posao: Volite da radite stvari vama svojstvene, jer ste u duši hedonista i ne očajavate ukoliko vam ne ide u ovom trenutku baš najbolje.

Ljubav: Ne želite da mijenjate ambijent u kome trenutno živite sa svojim partnerom, ali se desi ponekad da se osamite i mislite samo na svoje lične interese.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

BLIZANCI

Posao: Niste na trenutak obratili pažnju na troškove, koji su vam se nagomilali već neko vrijeme. Pokušajte da ih rješavate u narednom periodu.

Ljubav: Pojaviće vam se osoba od ranije jer imate karmički dug. Pokazujete određenu nervozu uz ove aspekte koji vas podsjećaju na prošle događaje.

Zdravlje: Izdržljivi ste.

RAK

Posao: Nemate vremena da se opustite i radite stvari bez razloga. Imate ne umu mnogo toga trenutno da riješite mirnim putem. Osjećate da ste dovoljno staloženi.

Ljubav: Ne pokazujete emociju prema trenutnom partneru. Želite mnogo bolji ambijent, ali se druga strana sa tim ne slaže u potpunosti.

Zdravlje: Pojačavate tempo rada.

LAV

Posao: U suštini ne krivite nikoga za propuste, koje ste pravili neko vrijeme. Trenutno se opusitite i pokušajte da donesete solidnu odluku.

Ljubav: Ukoliko vam predstavlja veći izazov jedna Riba, ništa vas neće zaustaviti da priđete. Imate na umu odlične ideje kada je vaš emotivni segment u pitanju.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

DJEVICA

Posao: Vaše radno mjesto i obaveze iziskuju mnogo više vremena od onoga koje ste planirali. Morate da budete dovoljno fleksibilni i u fokusu samih detalja.

Ljubav: Imate na umu da promijenite ambijent na polju emocija. Skloni ste većem flertu nego inače.

Zdravlje: Solidno danas.

VAGA

Posao: Ne pokušavajte da se pomirite sa kolegom koji je loše reagovao na sve vaše argumente. Morate na vrijeme da se izvučete iz situacije u kojoj ste trenutno.

Ljubav: Ponavljate greške od ranije i ne želite da se nešto ozbiljnije desi sve dok se ne otvore nove mogućnosti. Smatrate da vrijedite više od kandidata koji vam se pojavljuju.

Zdravlje: Glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste mislili da sve svoje probleme možete da riješite kasnije, ne zaboravite da to možete većinom i danas da uradite.

Ljubav: Ponašate se u skladu sa svojim osjećanjima i u tome vas podržava partner. Ono što vam ne ide pod ruku, jesu mali izleti ljubomore.

Zdravlje: Uveliko ste u formi.

STRIJELAC

Posao: Planirate da se zaposlite u inostranoj kompaniji i to vam daje poveći entuzijazam. Podrška od strane ljudi, koji vas cijene može da vam mnogo znači.

Ljubav: Oni koji su u braku ili jačoj ljubavnoj vezi ne treba da se otvoreno postavljaju prema drugoj strani koja ima jake argumente protiv vašeg ponašanja.

Zdravlje: Pokušajte da se opustite.

JARAC

Posao: Polje karijere vam je solidno naglašeno da možete da planirate određene promjene u svom poslovnom portfoliju. Slijedi vam odličan poslovni izbor.

Ljubav: Ne odustajete od jedne Djevice. Možete imati pomalo neprijatnih situacija. Poštedite se tog bola.

Zdravlje: Aktivirajte se i više vježbajte.

VODOLIJA

Posao: Ponašate se dovoljno zrelo na projektu koji radite. Budite dovoljno otvoreni za nešto više ovaj put od onoga što ste planirali da uradite.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne odustajte od jedne Škorpije. Poznajete i jednu Ribu, pa se ovdje može reći da postoji i malo veći izbor na emotivnom planu.

Zdravlje: Povišen holesterol.

RIBE

Posao: Imate na umu da promijenite pojedine detalje svog poslovnog plana. Niste morali da se žrtvujete u većoj mjeri, ali se ipak isplatilo sve što ste do sada uložili.

Ljubav: Niste imali namjeru da povrijedite partnera, ali se sve nekako iskomplikovalo na vašu štetu. Budite uporniji kada su vaše želje u pitanju.

Zdravlje: Povišen holesterol.