OVAN

Posao: Zanimljivu igru vodite ovih dana. Ne odustajete od svog cilja bez većih finansijskih teškoća. Imate na umu mnogo toga da riješite bez veće presije.

Ljubav: Želite da ostanete sami po svaku cijenu. Ne ustručavate se da kažete zapravo šta mislite. Nadajte se boljim danima.

Zdravlje: Pojačavajte unos vitamina.

BIK

Posao: Imate pravedan stav za sve što vam se dešava na poslovnom planu. Želite da popravite utisak, koji imate u okruženju. Kolege vas podžavaju.

Ljubav: Isuviše ste u fokusu na poslovni segment i ne želite da gubite vrijeme na polju emocija. Vaš stav je dovoljno otvoreno postavljen da se ne očekuje kolebljivost.

Zdravlje: Imate pojačanu rekreaciju.

BLIZANCI

Posao: Danas možete da se pripremate polako za narednu sezonu i da u tom pravcu donosite bitne odluke. Podrška vam je dovoljno jaka od strane saradnika.

Ljubav: Požrtvovanost koju osjećate već neko vrijeme od strane partnera vam budi sumnju zbog pojedinih detalja. Forsirate pritajen stav prema jednoj Ribi.

Zdravlje: Unosite kroz hranu dovoljno kalcijuma.

RAK

Posao: Imate zadatak da se osvrnete i pogledate gdje ste imali malo veće greške u svom radu. Pojačana kontrola može da vam donese malo više novca.

Ljubav: Ne možete da se otrgnete utisku da je partner dovoljno daleko. Vaše srce govori nešto drugačije. Budite opušteniji i dosljedni svojim obavezama, jer vrijeme teče.

Zdravlje: Pojačan stres.

LAV

Posao: Želite mnogo toga brzo da riješite. Ne postoji nešto što bi moglo da vas zaustavi u pravcu kojim ste krenuli.

Ljubav: Niste sami i želite još jednom da se pomirite sa činjenicom da su loše faze na emotivnom segmentu prolazna kategorija.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

DJEVICA

Posao: Novca će svakako biti, ali moguće u manjim apoenima. Budite dosljedni svojim obavezama, pa se fokusirajte samo na bitne segmente.

Ljubav: Pojačana ljubomora od strane jednog Raka ili Bika vas ne interesuje. Imate jak stav i želite da zaboravite neprijatne događaje.

Zdravlje: Digestivni problem.

VAGA

Posao: Ostavljate utisak dosta jake osobe. Nudite odlične ideje za projekat na kome radite, trenutno. Bilo bi dobro da se oslonite na jednog Jarca, ovaj put.

Ljubav: Smatrate da vam se neko miješa u vezu i da nije fer za ono za šta vas partner manipuliše. Skloni ste radikalnim mjerama.

Zdravlje: Osjetljiv vam je predio oko grla.

ŠKORPIJA

Posao: Imate jak stav na poslovnom planu. Želite mnogo više za sebe i u tome umijete čak i da uživate do neke mjere.

Ljubav: Ne odustajete od jedne osobe na koju često mislite. Imate dobro razrađenu strategiju kako da osvojite srce ove osobe.

Zdravlje: Solidno.

STRIJELAC

Posao: Pritisak već neko vrijeme ne umijete da kanališete, potreban vam je rad na sebi i dovoljno discipline koju do neke mjere ispoštujete.

Ljubav: Pojačana tenzija između vas i partnera se nastavlja. Možete biti neprijatno iznenađeni stavom osobe koja vas ne poštuje, dovoljno.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

JARAC

Posao: Osjećate pobjedu u borbi koju vodite. Niste sami u svom problemu i možete čak da se udružite za mnogo bolje partije. Saradnja sa jednom Djevicom i Rakom može biti kvalitetnija nego inače.

Ljubav: Smatrate da vas je partner povrijeđen i da slijedi oproštaj. Na to ćete morati malo da sačekate ovaj put.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Posao: Od vas se iziskuje mnogo više rada i saradnje sa poslovnim partnerima. Neko smatra da vrijedite mnogo više od trenutne pozicije pa se očekuju i mnogo bolji novčani prilivi.

Ljubav: Niste od onih koji uporno izlaze i traže svoju polovinu preko prijatelja. Vi ste za neku otvoreniju varijantu i dosta opušteniju.

Zdravlje: Pojačan stres.

RIBE

Posao: Snalazite se sa radnim zadacima, koji vas okupiraju već neko vrijeme. Imate stav jednog lidera i ne morate da se dezavuišete onim što ne želite da čujete.

Ljubav: Smatrate da je uzaludno potrošeno vrijeme na osobu, koja vam ne znači nešto posebno u posljednje vrijeme. Skloni ste raskidu.

Zdravlje: Pojačano lupanje srca.