OVAN

Posao: Ne objašnjavate mnogo svoje postupke i mislite da sve sami možete da postignete. Pazite da ne dođete u sukob sa kolegama.

Ljubav: U odnosu na partnera smatrate da ste dosta uspješnija osoba. Pazite se razmirica i nepopustljivosti sa vaše strane.

Zdravlje: Imaćete dovoljno dobar razlog da spustite loptu ovaj put.

BIK

Posao: Ne očajavajte ukoliko uvidite da vam rezultati rada nisu na nivou. Imaćete mogućnost da se popravite i napravite odličan rezime svojog poslovnog plana.

Ljubav: Ne namjeravate da očajavate za nekim od ranije jer smatrate da su ponekad situacije neizbježne kada su lekcije u pitanju.

Zdravlje: Tenzije su prolazna kategorija kod vas.

BLIZANCI

Posao: Niste u mogućnosti da se borite sa dodatni izazovima, ali isto tako i sa potrebama koje morate da ispoštujete. Povremeno nerviranje kod vas je prolazna kategorija.

Ljubav: Isuviše ste zaljubljeni u partnera pored vas da vam neće pasti na pamet da budete promjenljivog raspoloženja. Bićete u svom okruženju koje vam imponuje.

Zdravlje: Prolazna glavobolja.

RAK

Posao: Niste sami u poslu i želite drugim kolegama da pomognete oko završetka vaših aktivnosti. Neko bi mogao da vas danas doslovno koristi pa se povucite na vrijeme.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko uvidite povremene nalete ljubomore vašeg trenutnog partnera. Imate na umu da se stvari komplikuju.

Zdravlje: Volja vam je ugrožena.

LAV

Posao: Povedite računa o svojim finansijama i ne dovodite sebe u neprijatan položaj da ne poslušate svoj unutrašnji glas kada treba da prekinete sa povećim trošenjem.

Ljubav: Budite dovoljno obazrivi na opaske vašeg partnera jer imate dovoljno mana koje su isplivale u posljednje vrijeme i drugoj strani postale nepodnošljive.

Zdravlje: Srčana aritmija.

DJEVICA

Posao: Nije loša ideja da se uključite u novi projekat i da se otvorite pred trenutnim problemima koji vam predstavljaju prepreku u daljem radu

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ne očajavajte kada je u pitanju partner od ranije. Možda vas pravi ljubomornom osobom.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

VAGA

Posao: Ukoliko ste uvidjeli da imate dovoljno kvaliteta za mnoge aktivnosti koje vam nisu date u trenutku kada ste vi to poželjeli, možete danas da očekujete obrt situacije u vašu korist.

Ljubav: Mnogi bi poželjeli da budu pored vas. Vaša pojava danas plijeni i ne pokazujte zainteresovanost za osobu rođenu u znaku Škorpije jer vam se tretman sa ovom osobom neće dopasti.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti zbog rada bubrega.

ŠKORPIJA

Posao: Polje poslovnog plana je kod vas dovoljno dobro naglašeno i nemate namjeru da se oslobodite datog pritiska za koji smatrate da je to vaša zvijezda vodilja.

Ljubav: Vaša kontradiktornost može pomalo da smeta partneru pored vas pa se čini da nemate skladne odnose, ovaj put.

Zdravlje: Povremeno se regenerišite.

STRIJELAC

Posao: Polje inostranstva vam je dovoljno naglašeno da ćete poželjeti mnogo toga da riješite i da ne očajavate u samoći bez većeg angažovanja na polju, koje vam donosi solidan novac.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ne očajavajte ukoliko se već neko ne pojavi. Starajte se da vas drugi doživljavaju atraktivnom osobom, ali da se aspekti nisu dovoljno otvorili za nešto više.

Zdravlje: Povišen holesterol.

JARAC

Posao: Karijera vam je mnogo bitna, pa ćete mnogo toga postići samo sa izuzetno napornim radom. Budite spokojni, kada su određeni propust u pitanju i ne pokušavajte da se drugačije integrišete od trenutnog raspoloženja.

Ljubav: Nije sve u ljubavi ima nešto i u razumijevanju. Ne igrajte ulogu dvolične osobe i prekinite na vrijeme razvoj situacije koji vam se ne dopada.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA

Posao: Isuviše ozbiljno ste shvatili svoje nadređene i nećete biti sankcionisani samo u onom domenu gdje ste sigurni da ne griješite. Popravite se na vrijeme.

Ljubav: Imali ste na umu zajednički provod i nećete odustati od te ideje. Napor koji osjećate kada su vaše neispunjene želje u pitanju, prenosite tu emociju i na partnera.

Zdravlje: Pojačavajte imunitet.

RIBE

Posao: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, mogu da imaju odlično raspoloženje, kada su nove ideje u pitanju. Oraspoložite i ostale članove vašeg tima.

Ljubav: Niste u mogućnosti da ispunjavate i ljubavne želje trenutno koliko vam je bitnija zarada i nešto jači stav po pitanju novih poslovnih mogućnosti.

Zdravlje: Hronični bolesnici, treba da se pridržavaju terapije u toku dana.