OVAN

Posao: Niste sami u poslu kojim ste se susreli odavno. Možda vam je trenutno potrebno veće osvježenje na koje niste obraćali pažnju.

Ljubav: Partner vas posmatra već neko vrijeme i ne dopušta da odete od njega. Osjeća se i doza ljubomore, pazite šta pričate.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

BIK

Posao: Isuviše ste se otvoreno postavili prema svojim saradnicima i ne morate da se i dalje tako ponašate. Ostanite u razgovoru sa dozom tajnosti.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, ne očekujte toliko harmoničan dan. Po nekim pitanjima se ne slažete u većoj mjeri.

Zdravlje: Provjerite rad hormona štitne žlijezde.

BLIZANCI

Posao: Uspjeli ste mnogo toga da riješite pa su još ostale sitnice na vašem polju posla. Ukoliko ste mislili da vam je podrška okrenula leđa od strane saradnika, malo ste se prešli.

Ljubav: Emocije koje imate prema osobi koju odavno volite mogu da se pokaže u pravom svjetlu upravo danas. Neko će to umjeti da cijeni.

Zdravlje: Osjećate se odlično.

RAK

Posao: Vi ste od onih koji neće odustati od svog cilja ali i od onih koji će nešto dovesti do samog kraja dosta kvalitetnije nego obično.

Ljubav: Puni ste ljubavi i Venera vam može dovesti novog partnera. U suštini ovo može da bude jedan solidan dan za vaše emocije.

Zdravlje: Osjećate veliki pritisak.

LAV

Posao: Ono što možete da dobijete na polju finansija jeste samo malo više vremena da dovršite započete radove. Nije sve tako loše kada se uzme u obzir i vaša upornost.

Ljubav: Ne možete partneru da oprostite određeno nipodaštavanje od ranije. Slike vam se vraćaju iz prošlosti i ne mogu da vam pruže ugodnost.

Zdravlje: Prevazilazite lošije raspoloženje.

DJEVICA

Posao: Niste u mogućnosti da birate nove poslovne šanse, trenutno. Morate da budete dovoljno fokusirani na promjenu koju priželjkujete.

Ljubav: Niste trenutno u mogućnosti nešto više da postignete na polju ljubavi, ali vrijedi da malo sačekate nešto konkretnije aspekte.

Zdravlje: Bavite se sportom.

VAGA

Posao: Isuviše se dajete na poslu i smatrate da vas neko iskorišćava. Bićete danas spremni na malo veću promjenu nego obično.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko vam je partner tek tako okrenuo leđa. Osjeća se doza skepticizma kod vas kada je veza sa jednim Jarcem u pitanju.

Zdravlje: Pijte dovoljno vitamina.

ŠKORPIJA

Posao: Volite da trgujete pa makar i za manji novac. Prisustvo Saturna u vašem polju novca govori o velikom radu i trudu. Budite dovoljno otvoreni da mnogo više energije ulažete nego obično.

Ljubav: U suštini ste neko ko umije sa emocijama kada pored sebe ima pravu osobu. Budite spremni na ono što vam se trenutno nudi kada je osoba u znaku Bika prisutna u vašoj blizini.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

STRIJELAC

Posao: Pokazujete veće interesovanje za putovanja i nećete se dvoumiti kada je u pitanju poslovni put na koji krećete. Morate da budete dovoljno skoncentrisani na svoje obaveze.

Ljubav: Ukoliko se budete otvoreno postavili prema jednoj Škorpiji bićete na odličnom putu da se zabavite i pokažete da umijete da volite.

Zdravlje: Solidno, danas.

JARAC

Posao: Isuviše ste umorni da bi pokazivali entuzijazam. Nije sve u novcu, I to ste odavno shvatili. Želite mnogo bolji ambijent za sebe ovaj put.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte jedna Riba je blizu vas. Obratite pažnju na ovu osobu.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

VODOLIJA

Posao: Ako ste od onih koji rade u sektoru koji zahtjeva dosta odricanja ne očajavajte ukoliko se nešto iskomplikuje, morate da budete glavni i odgovorni za ono što vam se nudi.

Ljubav: Imate stav da treba da računate na večernji izlazak i da se opustite uz prijatno društvo. Pratite put svog srca i reći će vam dovoljno toga šta treba da radite.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

RIBE

Posao: Nije sve u radu za strance, neki dio može biti isključivo vaša zasluga. Imate na umu da proširite svoje vidike i da se osjećate malo bolje u radnoj sredini.

Ljubav: Isuviše ste zahtjevni jednoj Djevici. Pokušajte da smanjite tenziju, koju osjećate već neko vrijeme.

Zdravlje: Meditirajte, povremeno.