OVAN

Posao: Volite da radite sa strancima i smatrate da vam slijedi uspješan dan. Niste daleko od istine, jer vaša intuicija ima pozitivan pravac, koji vas vodi u novu pobjedu.

Ljubav: Isuviše ste se otvoreno postavili prema jednom Raku, ali u suštini to vam nije trebalo. Ostavljate utisak jake osobe, ali sa dozom nestrpljivosti.

Zdravlje: Uzmite dovoljno magnezijuma.

BIK

Posao: Volite svoj novac i rado ga samostalno zarađujete. To ovaj put nije dovoljno za otvorena vrata uspjeha. Potrudite se za nešto više.

Ljubav: Uporno izbjegavate susret sa jednom Škorpijom. Pazite može da vam se desi ono što u stvari i ne želite, ovaj put.

Zdravlje: Vodite zdrav život.

BLIZANCI

Posao: Volite da postavite stvari onako kako bi trebalo, ali u tome uspijevate polovično. Imate i na koga da se oslonite, pa se neće desiti loša strana vašeg posla.

Ljubav: Još ste u fokusu što se razgovora sa partnerom tiče, pa se u tome i prepoznaje vaš originalni stav prema svemu što vam se plasira.

Zdravlje: Bolovi u grudima.

RAK

Posao: Finansije mogu da vam se pojačaju usljed nove poslovne transakcije, koju protežirate ovih dana.

Ljubav: Osjećate dozu ljubomore kod svog partnera. Niste jedini u lošem ambijentu, pa se savjetuje povremena promjena.

Zdravlje: Pojačano lupanje srca.

LAV

Posao: Odličan dan za brzo rješavanje trenutnih problema na vašem poslovnom planu. Budite ažurni i riješićete goruće teme oko novca.

Ljubav: Ne morate da se spuštate na nivo koji vam odavno već ne odgovara. Ukoliko je tu još osoba na koju često mislite, ne očajavajte zbog hladne strane srca vaše simpatije.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

DJEVICA

Posao: Možda niste uvijek u pravu kada su odluke oko vaših finansija u pitanju, ali zasigurno imate stav koji vas vodi u nešto bolji ambijent.

Ljubav: Raspoloženi ste za jači triumf kada je u pitanju osoba rođena u znaku Jarca. Smatrate da nema pravila u emocijama.

Zdravlje: Digestivni problem su mogući.

VAGA

Posao: Pomoć prijatelja na poslovnom planu, dolazi u posljednjem trenutku. Umjećete to da cijenite već nekako.

Ljubav: Isuviše ste svoji pa se neće desiti nešto posebno loše ukoliko vam priđe osoba koju ne želite već odavno. U svakom slučaju imate izbor.

Zdravlje: Osjetljivi ste na polen.

ŠKORPIJA

Posao: Još nije moment za konkretnu akciju kojiko se kod vas uviđa malo lošiji ambijent trenutno. Donesite neku novu odluku.

Ljubav: Volite da se zabavljate i da izlazite. Očekujte prijatan susret sa osobam koja vam imponuje već odavno.

Zdravlje: Pazite na imunitet.

STRIJELAC

Posao: Imate jako dobru podršku svojih saradnika pa se neće desiti veće greške jer imate motiv da se nešto konkretnije odvija u vašem poslovnom segmentu.

Ljubav: Rak je neko ko vam imponuje već neko vrijeme. Osjećate da ste isuviše u mašti i da se ništa konkretno nije desilo, ali to ne mora tako da bude još neko vrijeme.

Zdravlje: Oslobodite se stresa.

JARAC

Posao: Ukoliko ste od onih koji žele nešto više od svoje karijere, nije loša ideja da ipak sačekate sa tom realizacijom. Još uvek osjećate veći umor.

Ljubav: Isuviše ste radili i niste stigli da se posvetite svom partneru. Ovaj put okrenite novi list.

Zdravlje: Vodite računa o unosu kalcijuma.

VODOLIJA

Posao: Nije loša ideja ukoliko pripremate teren za nešto konkretniji rad. Pokušajte da dobijete na vremenu jer vam treba usput i podrška.

Ljubav: Volite jednu Djevicu, jer vam imponuje već neko vrijeme. Isuviše ste u oblacima ovaj put pa bi bilo dobro da se okrenete malo više sebi i svojim obavezama.

Zdravlje: Nemate veće probleme.

RIBE

Posao: Od vas se zahtjeva isuviše strpljenja na radnim zadacima. Ne želite da odstupate od onih koji vam znače u poslovnom smislu, ali ste isto tako skloni i promjeni.

Ljubav: Imate osjećaj da ste mnogo toga propustili i da se pokazalo da nije sve onako kako je bilo već odavno. Partner je dosta promjenjiv.

Zdravlje: Dodatni oprez hroničnim bolesnicima.