OVAN

Posao: Ubrzano razrješavate svoje finansijske probleme. Upoznaćete zanimljivu osobu, koje će vam pomoći da dosegnete zvijezde u svom poslovnom statusu.

Ljubav: Želite da razriješite poneki detalj, ukoliko se radi o partneru koji vam je isuviše težak. Pokušavate da se oslobodite okova.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

BIK

Posao: Spremni ste da okrenete novi list i načinite odličan potez za svoj groš. Imali ste dovoljno otežanja, koje ćete da prevaziđete u narednom periodu.

Ljubav: Uopšte se niste uklopili u novu priču i pokušajte da se otrgnete utisku jedne osobe koja vas ne zaslužuje. Borite se za svoja lična prava.

Zdravlje: Provjerite hormonski status.

BLIZANCI

Posao: Uprkos lošim segmentima vašeg posla vi opstajete na tržištu. Nelagodnost može da dođe i usljed nepromišljenih promjena, koje ste sami sugerisali.

Ljubav: Partner se malo ljuti na vaš stav nedodirljive osobe. Budite obazriviji prema nečijim osjećanjima.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

RAK

Posao: Tvrdog srca priznajete da ipak u paru možete mnogo više da dobijete. Ishitrenost i samostalnost vam ne daje za pravo da se sami borite, ovaj put.

Ljubav: Možda vam se vrati neko od ranije. Morate da završite karmičku priču u narednom periodu.

Zdravlje: Mogući bolovi u mišićima.

LAV

Posao: Vratili ste se starim navikamai i ne žalite se na tempo rada. Sve operacije su vam jasne do tančina pa nemate potrebu da se loše osjećate.

Ljubav: Sukobi sa partnerom su neminovni. Ukoliko ste u braku pazite se riječi koje budete uputili partner. Osjeća se velika doza bijesa.

Zdravlje: Izdržaćete već nekako dan.

DJEVICA

Posao: Odlično raspoloženje vas prati u toku dana. Ideje vam nisu loše kada je u pitanju razrješenje poslovne situacije oko finansijskog dijela.

Ljubav: Imate dosta sugestivno djelovanje na partnera. Isuviše ste intuitivni u priči oko emocija. Sami nećete biti.

Zdravlje: Vodite zdrav način života.

VAGA

Posao: Ideja koju razrađujete u prvom dijelu dana vam donosi razrješenje situacije za naredni period. Svjesni ste koliko vrijedite, pa se u tom smislu vladate.

Ljubav: Moguće da ćete biti dovoljno otvoreni za svog partnera ovaj put i da ćete prijeći dovoljno kilometara kako bi se nešto konkretno desilo.

Zdravlje: Ostavljate utisak zdrave osobe.

ŠKORPIJA

Posao: Muče vas određene dileme u narednom periodu koje niste isuviše ozbilljno shvatili u prvi mah. Osjećate potrebu da nešto popravite.

Ljubav: Neko vam se miješa u vezu i počinje da iritira svojim prisustvom. Sprema te se na jači emotivni sukob.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

STRIJELAC

Posao: Drugi ljudi vas doživljavaju kao velikog mudraca i vi to u suštini i jeste. Mnogi vas pitaju za savjet i nesebično ga poklanjate.

Ljubav: Emotivna strana je više povezana sa poljem strasti. Budite dovoljno opušteni u svojim namjerama i nešto se već može dogoditi.

Zdravlje: Pojačano lučenje hormona.

JARAC

Posao: U suštini ste osoba koja jako dobro uviđa pojedine polovne poteze svog šefa pa se u to ime osjeća i jača doza manipulacije na koju nećete pristati.

Ljubav: Vaša intuicija u vezi jedne osobe jako dobro radi. Ovaj stav vam pomaže da skockate svoj emotivni život.

Zdravlje: Nemate danas veće tegobe.

VODOLIJA

Posao: Možda se u ranim satima budete osjećali dosta promašeno, međutim nije sav trud bio uzaludan u većoj mjeri.

Ljubav: Isuviše se dobro osjećate u prisustvu jedne osobe da se neće desiti nešto neplanirano. Morate da se upustite u avanturu sa jednom osobom koja vam znači.

Zdravlje: Posjetite stomatologa na vrijeme.

RIBE

Posao: Vaša gordost ne dozvoljava jaču poslovnu saradnju sa osobom koja je spremna da se otvoreno postavi kada su novi izazovi u pitanju.

Ljubav: Ne treba da budete sami pa se sugeriše nešto isuviše posebno kada su zajednički izlasci u pitanju. Osjećate se egzaltirano.

Zdravlje: Pojačajte trening u toku dana.