OVAN

Posao: Jača saradnja sa strancima vam daje novu šansu za uspjeh. Iskoristite ove aspekte u toku narednog perioda.

Ljubav: Volite da se otvoreno postavite pred novim izazovom koji vas okreće na jednu pozitivnu priču. Jedna osoba na vas povremeno misli.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

BIK

Posao: Još uvijek ste na polju posla na nivou svojih želja. Morate da ostavite utisak osobe sa snažnom voljom, što vam u suštini neće biti teško.

Ljubav: Neko od ranije vam je još u srcu, pa se nečiji povratak očekuje na velika vrata. Uradite dobar izbor ovaj put.

Zdravlje: Osjećate se stabilno.

BLIZANCI

Posao: Još ste pod utiskom od ranije što se poslovne strane tiče, pa se neće desiti nešto posebno loše koliko se osjeća jači utisak na nešto od ranije.

Ljubav: Volite da flertujete pa se može očekivati večernji izlazak sa osobom, koja vam imponuje. Ovo važi naročito za mlađe predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje: Predio pluća vam je lošije postavljen.

RAK

Posao: Ukoliko ste pokrenuli porodični biznis osolonite se samo na one ljude u koje imate potpuno povjerenje. Stav koji imate trenutno može da vam donese odličan plasman.

Ljubav: Pojačavate komunikaciju sa osobom od ranije i ne žalite se na trenutni stav koji imaju vaši prijatelji. Neko od njih ne želi tu osobu u većoj mjeri.

Zdravlje: Sinusi su vam slabija strana.

LAV

Posao: U toku dana možete da imate jaču tenziju i nemogućnost iskazivanja jasnih mogućnosti na poslovnom planu, ovaj put.

Ljubav: Volite jednog Ovna. Dobro se slažete, u većini, samo ne morate uvijek da se odričete baš svega u korist osobe na koju msilite.

Zdravlje: Imate pojačanu nesanicu.

DJEVICA

Posao: Nije sve tako loše skockano kako ste mislili na početku svog radnog zadatka. Ne očekujte poveći zalet još uvijek na finansijskom polju.

Ljubav: Volite jednu Škorpiju uporo, već duže vrijeme. Nemate čak ni namjeru da odustanete.

Zdravlje: Pojačano lupanje srca.

VAGA

Posao: Isuviše kasno dolazite do bitnog zaključka kada je poslovna situacija u pitanju. Nemate namjeru da odustanete od trenutne solucije za koju se odavno već borite.

Ljubav: Ne odgovara vam nečije divljenje sve dok ne budete uvjereni u ono što vam se dešava već neko vrijeme. Počinjete da sumnjate u partnerovu riječ.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina C.

ŠKORPIJA

Posao: Imate dosta solidan plan koji vodite u svom biznisu. Morate da budete dovoljno uvjereni u svoje riječi i partnerski odnos poslovne prirode sa jednim Jarcem.

Ljubav: Osjećate da se nečije prisustvo ne može zaobići i da vam ta osoba može napraviti lošije raspoloženje u trenutnoj vezi.

Zdravlje: Pokazujete odlično raspoloženje.

STRIJELAC

Posao: Razmišljate o potpuno novim mogućnostima na koje ste računali kao izlaz iz situacije u kojoj se trenutno nalazite. Finansije su vam veći problem.

Ljubav: Pojačavate akciju i češće izlazite. Volite da se družite sa osobama koje vam imponuju po intelektu i zauzimate dosta dobru poziciju.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

JARAC

Posao: Suština u kojoj ste se pronašli nosi određena otežanja. Vi se sve lijepo osmislili, ali realizacija ima svoj duži tok. Budite strpljivi.

Ljubav: Igra zavođenja na koju niste navikli od jednog Lava nije loša ideja kao još jedna avantura. Posušajte svoj unutrašnji glas.

Zdravlje: Cirkulacija može da vam bude slabija.

VODOLIJA

Posao: Vi ste ozbiljan stručnjak u oblasti kojom se bavite već duže vrijeme. Imate namjeru da napredujete u onome što volite.

Ljubav: Vaša emotivna strana traži jaču promjenu. Poslušajte svoj unutrašnji glas kada je jedan Lav u pitanju.

Zdravlje: Smanjili ste stres.

RIBE

Posao: Pravi se poslovni mag. Uživate u izvoru znanja, koje ste sticali godinama. Niste u lošem raspoloženju za nešto potpuno novo u svom poslu.

Ljubav: Trijumf koji slavite je nešto što vam je odavno u srcu. Pored sebe imate osobu na koju se često mislili u prethodnom periodu.

Zdravlje: Solidno ovaj put.