OVAN

Posao: Imate dovljno entuzijazma da se nećete okrenuti za nekim lošijim rezultatima neko vrijeme već gurate naprijed u nove pobjede.

Ljubav: Niste sami i to vam donosi mnogo bolju satisfakciju. Partner vas podržava u odlukama koje ste spremni da iznesete oko zajedničkog života.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Isuviše ste se fokusirali samo na jedan detalj. Budite otvoreniji za nešto više, jer u tome leži vaša finansijska moć.

Ljubav: Ne otežavajte sebi stvari na polju emocija, koliko je zahtjevan partner toliko vi budite spremni da se povučete na vrijeme.

Zdravlje: Oslobodite se stresa.

BLIZANCI

Posao: Razmišljanje kojim podstičete maštu nije loša ideja da je usmjerite na poboljšanje poslovnih performansi. Slijedi vam uspjeh.

Ljubav: Imaćete mnogo više ideja za zajedničke teme ukoliko se budete opustili. Možda vam slijedi iznenađenje kada je u pitanju vaš partnerski odnos.

Zdravlje: Oslobodite se stresa.

RAK

Posao: Slijedi vam prijatno iznenađenje kada je poslovna strana u pitanju, ali samo u onom segmentu gdje prihvatite apsolutnu promjenu.

Ljubav: Možda ste odavno bili spremni na raskid, ali danas on može da bude definitivan. Poslušajte savjet iskusnije osobe.

Zdravlje: Nemate tegobe osim povremene nesanice.

LAV

Posao: Isuviše se komotno osjećate u onom ambijentu gdje ste trenutno samo što ćete imati povremene promjene zadataka, ali to je vaš svakodnevni tretman.

Ljubav: Maštate o osobi koju često srećete u posljednje vrijeme. Shvatili ste da ništa nije slučajno i na tome morate da radite.

Zdravlje: Srce vam preskače.

DJEVICA

Posao: Osvajate na svom poslovnom planu odlične partije i konkurencija vam ne može ništa posebno.

Ljubav: Uživate u zajedničkim trenucima sa osobom koja vam je isuviše draga da loše osobine i ne vidite.

Zdravlje: Meditirajte.

VAGA

Posao: Pokazujete odličan entuzijazam i snagu za ono što želite da postignete u daljem radu, ali ne želite da vas neko ograničava u onome što želite da postignete.

Ljubav: Izuzetan dan za novi ljubavni početak. Osjećate se odlično i želite u tom pravcu da nastavite.

Zdravlje: Ne boli vas glava.

ŠKORPIJA

Posao: Isuviše ste ratoborni pa ne možete da se opustite u onome u šta najviše vjerujete. Budite obazriviji na svoje okruženje ovaj put.

Ljubav: Nemate namjeru da se loše osjećate sve dok budete u vezi sa osobom koja vam imponuje. Ne budite na kraj srca i pokušajte da budete u odličnom rasoloženju.

Zdravlje: Bavite se više sportom.

STRIJELAC

Posao: Niste od onih koji čekaju da im se nešto posebno desi već odmah stupate u akciju i ne pokazujete loše rezultate.

Ljubav: Nije vam jača strana vjernost i možete biti otvoreni za jači flert sa osobom rođenoj u znaku Škorpije.

Zdravlje: Povišen holesterol.

JARAC

Posao: Možda nećete imati pristalice za ono što budete željeli, ali zasigurno ćete imati pažnju bitne osobe na projektu kojim se bavite.

Ljubav: Ne posustajte prilikom prve loše komunikacije sa partnerom. Budite u dobrom raspoloženju u onoj mjeri u kojoj dobijate emocije.

Zdravlje: Osvježavajte se u toku dana.

VODOLIJA

Posao: Iskušava vas loše raspoloženje, pa ne očajavajte ukoliko se nešto posebno ne desi na polju finansija kod vas. Budite u boljem raspoloženju.

Ljubav: Niste od onih koji su samo tu da nisu sami kada je partnerski odnos u pitanju. Želite da volite malo dublje.

Zdravlje: Očajavate zbog sitnica.

RIBE

Posao: Ponavljate greške od ranije, ali u onom segmentu koji vam nije toliko isplativ. Pokušajte da se postavite malo bolje kod činjenica kod kojih ste zastali.

Ljubav: Možda budete ponavljali stare greške, ali zasigurno ne i neke lošije raspoloženje. Budite strpljivi sa partnerom.

Zdravlje: Pojačajte trening.