OVAN

Posao: Ukoliko ste mislili da ste najlošiji po rezultatima ne očajavajte već će se nešto posebno odigrati na vašem poslovnom planu ovaj put.

Ljubav: Mislite na jednu osobu od ranije i ne morate da budete doslovno raspoloženi već se neki detalji mnogo bolje kotiraju ukoliko se usaglasite oko zajedničkih ciljeva.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

BIK

Posao: Pomisao da je sve u redu je samo jedna digresija u odnosu na ono što vam se dešavalo od ranije. Morate da budete dovoljno optimistični.

Ljubav: Polje emocija je u redu sve dok ne uvidite da to može mnogo bolje da se sarađuje kada ste opušteniji nego obično.

Zdravlje: Manja hipohondrija.

BLIZANCI

Posao: Borite se za nešto više u svom poslovnom portfoliju, ali to zasigurno ne možete sami koliko je potrebno udruženo zalaganje.

Ljubav: Niste od onih koji će da pate u onom segmentu koji je lošije postavljen upravo danas. Morate da se izborite sa sobom i pokušate nešto bolje za sebe da potražite.

Zdravlje: Niste u lošem raspoloženju.

RAK

Posao: Trijumf koji slavite je zbog zasluge od ranije. Nije sve u tome što je sa rezultatima u redu koliko vam se otvoreno postavlja bolja solucija za naredni period što se vašeg posla tiče.

Ljubav: Volite da uživate u strasti koju osjećate već duže vrijeme. Ne očajavajte ukoliko vam ne ide baš onako kako ste planirali. Budite strpljivi.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

LAV

Posao: Isuviše ste loše raspoloženi na momente pa se neće desiti nešto posebno značajno na vašem polju finansija.

Ljubav: Isuviše ste gordi da bi nešto posebno postigli na polju emocija. Volite solo princip.

Zdravlje: Više vježbajte.

DJEVICA

Posao: Izgubljena bitka ne znači i izgubljeni rat. Naoružavate se i krećete u nove poslovne pobjede. Možete da očekujete razrješenje nečega od ranije.

Ljubav: Privlači vas intuitivni Rak. Možete da osjetite i malu netrpeljivost od strane ove osobe i da pokušate da budete spremni, na borbu na emotivnom planu.

Zdravlje: Solidno.

VAGA

Posao: Nešto od ranije što niste uspjeli da završite dočekaće vas u periodu pred nama. Ne očajavajte jer sve stižete i svoje zadatke na vrijeme dostavljate.

Ljubav: Skloni ste naglim odlukama što vam se u suštini ne savjetuje bar ne dok je Merkur retrogradan. Morate da se strpite.

Zdravlje: Glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Imali ste odlične poteze i sada krećete od jedne pasivne pozicije na koju računate kao na odličnu startnu poziciju u narednom periodu.

Ljubav: Sve dok se ne pojavi strast ne krećete dalje u dešavanje na emotivnom planu. Jedan Bik može da vam bude zanimljiv.

Zdravlje: Lučite hormone stresa.

STRIJELAC

Posao: Ne očajavajte ukoliko je vaš vladar, Jupiter još za neko vrijeme lošije postavljen. Sve se još uvijek svodi na puko izvršavanje posla.

Ljubav: Ne očajavajte zbog neke osobe od ranije. Taj neko je sa razlogom bivši. Imaćete šansu da skupite dovoljno snage i da se ponovo aktivirate na polju emocija.

Zdravlje: Meditirajte povremeno.

JARAC

Posao: Niste samu u poslu kojim se bavite i pomoć od stručnjaka iz oblasti kojom se bavite vam donosi veću satisfakciju.

Ljubav: Imate izuzetno dobar stav i ne dozvoljavate partneru da radi šta hoće već uzimate stvari u svoje ruke i rješavate probleme emotivne prirode.

Zdravlje: Bolovi u kostima.

VODOLIJA

Posao: Niste toliko imuni na nečije priče pa ćete biti skloni samozavaravanju da ste okruženi prijateljima i ne očajavajte oko toga.

Ljubav: Osjećate da ste pretjerali u svojim namjerama da napravite odličan balans između svojih želja i onoga što vam se nudi kao rezultat svega do sada.

Zdravlje: Probadanje u predjelu srca.

RIBE

Posao: Osjećate da niste ništa propustili, ali isto tako da se neki detalji nisu skockali na prvi način. Ponovite lekcije gdje se ne osjećate dovoljno sigurno u svojim namjerama.

Ljubav: Namjera koju ste imali je promjenjivog karaktera i ne očajavajte zadugo, jer su se neki detalji koncentrisano poboljšali u vašu korist.

Zdravlje: Oslobodite se stresa sportom.