OVAN

Posao: Pokazujete dovoljno entuzijazma za ono čime se bavite. Ne odustajte od svojih ciljeva ovaj put. Budite dovoljno strpljivi.

Ljubav: Isuviše ste se posvetili onim temama koje vas se ne tiču. Partner djeluje nezainteresovano za vaše probleme ovaj put.

Zdravlje: Oslobodite se stresa na vrijeme.

BIK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom ne pokazujte svoj uspjeh bilo kome već se suzdržite od komentara. Moguće da će neko biti malo neprijatnije raspoložen za vaše lične teme.

Ljubav: Posavjetujte se sa nekim ko je dovoljno upoznat sa vašom ljubavnom melodramom, jer na nekim detaljima već odavno padate ispit. Potreban vam je savjet.

Zdravlje: Uzmite dovoljno vitamina C.

BLIZANCI

Posao: Isuviše ste se loše osjećali za ono što vam se spremalo kao izazov u prethodnom periodu pa se sugerišu određene promjene, kako bi na vrijeme postigli svoj cilj.

Ljubav: Puni ste energije, ali nemate to kome da pokažete. Budite spremni na malo veću samoću u toku dana. Ne očekujte dobru volju drugih ljudi i partnera.

Zdravlje: Problem sa stomakom može da uzme maha.

RAK

Posao: Potrajaće dovoljno dugo rasprava sa vašim kolegama oko novog projekta, pa se ne ustručavajte da pokažete i svoj stav za određene detalje iz vašeg poslovnog miljea.

Ljubav: Možete da budete u prijatnom okruženju i da vam se rodi nova ljubav. Budite dovoljno aktivni i pokušajte da izađete sa prijatnim društvom.

Zdravlje: Gorušica.

LAV

Posao: Možda još uvijek niste spremni za novi početak koliko treba da završite ono što ste odavno već započeli. Ne vucite repove od ranije.

Ljubav: Ukoliko vam se dopada jedna Škorpija ne odustajte od nove ljubavne romanse sve dok ne budete sigurni u ono što vam se dešava trenutno na polju emocija.

Zdravlje: Osjećate se mnogo bolje.

DJEVICA

Posao: Imate utisak da je mnogo toga prošlo i da nemate velikih briga osim da održite poziciju na kojoj ste trenutno.

Ljubav: Ukoliko vam se dopada jedan Bik imate više sreće nego obično. Ostanite u onom ambijentu u kojem se osjećate mnogo bolje nego sa bivšim partnerom.

Zdravlje: Nemate pojačanu glavobolju.

VAGA

Posao: Okrećete kolo sreće, pa se može reći slobodno da su se neke stvari dosta iskristalisale, pa se nećete odreći onog dijela koji vam prija.

Ljubav: Niste od onih koji čekaji priliku na gotovo. Dovoljno ćete se angažovati na polju emocija ovaj put. Slijedi vam dobar utisak kod osobe suprotnog pola.

Zdravlje: Vježbajte, intenzivnije.

ŠKORPIJA

Posao: Još uvijek radite ono što poželite i nemate namjeru da se skoncentrišete na neke druge partije, još uvijek. Napravite dobru osnovu svog rada ili bar poradite na tome.

Ljubav: Možete da budete radikalno raspoloženi i to vam se ne savjetuje. Povucite se bar na kratko i utišajte vatru u sebi, kako bi bili dovoljno skoncentrisani na detalje, koji vam promiču.

Zdravlje: Održavate dobar rezultat.

STRIJELAC

Posao: Ukoliko imate još po neki detalj da završite ne odustajte od zacrtanog cilja kome težite već neko vrijeme jer on može da vam se ispuni u skorije vrijeme.

Ljubav: Ostajete sami i zadovoljni onim što imate od partnera. Nećete se loše osjećati ni ukoliko ste sami. Imate jednu prolaznu kategoriju na polju ljubavi pa istrajte u tome.

Zdravlje: Pojačan rad hormona vam može napraviti manji problem.

JARAC

Posao: Uspjeh kroz polje karijere je nešto što vam se čini kao odlična solucija za poslovnu nadogradnju za duži period.

Ljubav: Radije ostajete sami i potpuno u svom ambijentu koji vam više imponuje nego inače.

Zdravlje: Pijte dovoljno kalcijuma.

VODOLIJA

Posao: Isuviše taktizirate sa svojim idejama, ali ne možete da se otrgnete ideji da se loše postavite u onom segment u kome ste odlični do sada bili.

Ljubav: Niste usamljeni, ali možete da napravite još poneki kompromis kada je u pitanju osoba na koju često mislite, a da nije prisutna realno u vašem životu.

Zdravlje: Pojačana glavobolja.

RIBE

Posao: Pojačane transakcije sa inostranim klijentima vam mogu doneti solidne zarade. Ostanite dovoljno istrajni u svojim namjerama.

Ljubav: Dovoljno ste bili strpljivi i naravno možete da očekujete osobu koja će moći da vam se emotivno otvori bez problema.

Zdravlje: Solidno.