Ovan suvišan, Bik na meti krađe, Blizanci ne odustaju, Rak izbjegava partnera, Lava partner obožava, Djevica otežava detaljima, Vagi teško sa suprotnim polom, Škorpija dosljedna, Strijelac mora da šarmira, Jarac popustljiv, Vodolija osjetljiva na kritike, Ribe zatvorene.

OVAN

Posao

Osjećate se povremeno suvišno kada su u pitanju otežanja na polju posla, jer imate osjećaj da će nešto bolje da vam se pripremi.

Ljubav

Nemate namjeru da se požrtvovano postavljate, kada se sve vrti oko ljubavi koju i ne dobijate. Potražite svoju sreću na nekom drugom kraju.

Zdravlje

Solidno.

BIK

Posao

Nemate namjeru da se odvajate od svojih ličnih stvari. Morate da pazite da vas neko ne pokrade, jer imate solidne aspekte da se pripazite.

Ljubav

Koliko se budete viđali sa osobom koja vam odavno znači toliko ćete biti u dobrom raspoloženju. Niste sami i to je u redu za vas.

Zdravlje

Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Posao

Ne odustajte od ideje na koju možete da računate od ranije. Volite svoje ideje i rad ih primjenjujte.

Ljubav

Ne dopustite sebi da se osjećate loše zbog neprovjerene informacije. Neko vam se sa namjerom miješa u vezu. Budite bez stresa.

Zdravlje

Možete da imate alergijsku reakciju na polen.

RAK

Posao

Ukoliko ste zagovornik privatnog posla, možete imati odličan poslovni potez kada vam se desi prilika a to može da bude upravo danas.

Ljubav

Ne ostavljajte partnera dovoljno bez riječi koliko se ovdje uviđa propuštena prilika da budete zajedno. Ne pokušavate da se namjerno odvojite od hobija koji volite.

Zdravlje

Stomak vam je osjetljiviji.

LAV

Posao

Dovoljno ste dobri u onome što trenutno radite da nemate primjedbu od svog šefa. Pokušajte sa komplimentima da se domognete bolje pozicije.

Ljubav

Budite otvoreni prema partneru koji vam imponuje i koji će skinuti zvijezde sa neba za vas.

Zdravlje

Postajete osjetljivi na promjenu vremena.

DJEVICA

Posao

Ono što obavljate kao poslovnu aktivnost u toku dana ne otežavajte sa sitnim detaljima koje ćete uraditi ukoliko budete postavili svoje uslove.

Ljubav

Ne zaustavljajte se na prvoj prepreci koju ste dobili već od ranije pa se bili i hrabriji. Pokušajte da čitate između redova.

Zdravlje

Dobro se osjećate.

VAGA

Posao

Ideje koje ste odavno već protežirali su se dobro isplatile pa ćete nastaviti istim trendom. Pokušajte da se integrišete sa ostalima u grupi.

Ljubav

Otežana komunikacija sa osobama suprotnog pola vam se nije dopala pa ćete pokušati da promijenite strategijiski pristup.

Zdravlje

 Lupanje srca.

ŠKORPIJA

Posao

Ostajete dosljedni svojim poslovnim ponudama i ne otežavate novčani tok već duže vrijeme. Pojačava vam se tempo obaveza.

Ljubav

Intrigira vas nečija pojava već duže vrijeme. Ne postavljajte velike barijere i poslušajte savjet koji vam upućuje draga osoba.

Zdravlje

Pojačano lučenje hormona stresa.

STRIJELAC

Posao

Niste od onih koji žele novac preko noći, ali imajte dovoljno strpljenja za nešto sasvim novo ovaj put.

Ljubav

Morate da budete dovoljno šarmantni, kako bi osvojili srce vaše simpatije jer trenutni tranziti ne mogu da utiču u većem obimu na vaše želje.

Zdravlje

Solidno.

JARAC

Posao

Isuviše vas intrigira nova poslovna ponuda. Budite strpljivi kod dnevnih obaveza i poslušajte svoj unutrašnji glas.

Ljubav

Bićete popustljivi, kada je zajednički dogovor u pitanju. Morate da se trenutno dobro osjećate za nešto više na ovom segmentu.

Zdravlje

Možete da imate malo naporniji dan.

VODOLIJA

Posao

Isuviše ste osjetljivi na kritike drugih. Budite spokojni za neki period ukoliko ste imali jači rad iza koga stojite. Budite na sebe dovoljno ponosni.

Ljubav

Morate da se pripremite na trenutnu problematičnu situaciju jer imate osobe, koje vam se miješaju u ljubavnu vezu.

Zdravlje

Dobro se osjećate.

RIBE

Posao

Niste od onih koji čekaju da im se nešto posebno desi već ulazite u mnogo bolji tretman što se poslovnog plana tiče.

Ljubav

Iritira vas partnerovo ponašanje. Ponašaćete se dosta zatvoreno. Pokušajte da se osamite danas.

Zdravlje

Glavobolja.