OVAN

Posao: Naplata od posla preko privatnog biznisa napokon dolazi. Možete u toku dana da odahnete i da pripremite potrošačku korpu.

Ljubav: Ukoliko ste muškarac možete ostvariti ljubavnu vezu sa osobom, koja je približno vaših godina. Ukoliko ste žena očekujte prijatan susret sa jednim Rakom.

Zdravlje: Hipohondrija.

BIK

Posao: Finansijski ne stojite loše osim ukoliko planirate saradnju sa jednom ženom. Budite obazrivi ovaj put. Polje posla vas može opredijeliti da radite posao gdje se dosta piše.

Ljubav: Neko od prijatelja vam se zasigurno udvara, danas. Ne odbacujte ovu osobu tek tako, jer vaša Venera ima odličan ambijent u kome bi mogli da ostvarite solidnu avanturu.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko očekujete novac drugih ljudi budite uvjereni da ovdje može doći do određenih kočenja, kada je naplata u pitanju. Sačekajte malo bolje aspekte.

Ljubav: Očekujte veća dešavanja na polju ljubavi i ne pokušavajte nešto na silu da dobijete, jer za sve postoji vrijeme.

Zdravlje: Opuštajte se.

RAK

Posao: Nemojte danas da dođete u sukob sa jednom Škorpijom, jer to vam ne ide pod ruku. Imaćete malu razmiricu sa ovom osobom. Izbjegavajte i Jarčeve.

Ljubav: Strastvena ljubavna veza na putovanju je neminovna. Ovdje su jasni pokazatelji za odličnu emotivnu priču sa jednom Ribom.

Zdravlje: Uzimajte dovoljno kalcijuma.

LAV

Posao: Vaše aktivnosti su skoncentrisane na polje turizma, čitanja ili prikupljanja informacije što u suštini zavisi od oblasti, kojom se bavite.

Ljubav: Osjećate se jako dobro u zagrljaju osobe na koju često mislite. Želite da se potpuno oslobodite okova od ranije.

Zdravlje: Srčanim bolesnicima slijedi veći oprez.

DJEVICA

Posao: Imate dosta sadržajne aktivnosti u svom poslovnom segmentu i nemate vremena da se bavite drugima. Ono što budete uradili u narednom periodu ne zaboravite da je to temelj vaših poteza za kasnije.

Ljubav: Možda se ne odlučite za izlazak, jer ćete morati da se bavite finansijskim temama. Partner može da bude malo ljut.

Zdravlje: Pijete možda više vitamina nego što bi smjeli.

VAGA

Posao: Dosta ste skoncentrisani na sebe i svoje lične teme. Međutim nećete nešto tek tako lako da dobijete. Ipak ćete morati da sačekate na odobrenje onoga što ćete da uradite.

Ljubav: Na pomolu je strastvena ljubavna veza sa jednom Škorpijom. Budite obazrivi i ne pokušavajte da budete stisnuti, jer to ova osoba neće željeti.

Zdravlje: Imate višak tečnosti organizmu.

ŠKORPIJA

Posao: Prijaju vam poslovne aktivnosti u pokretu. Nećete ostati kratkih rukava i solidno ćete naplatiti svoje znanje.

Ljubav: Proljepšali ste se i pravi ste magnet za osobe suprotnog pola. Imponuju vam i tajne ljubavne veze.

Zdravlje: Kostobolja.

STRIJELAC

Posao: Osjetićete u jednom trenutku da vam posao opada sve usljed lošeg aspekta povezanog sa vašim finansijama. Ovo je prolaznog karaktera.

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja vam je u suštini tajna podrška i pokušajte da se otvorite i uđete u solidnu ljubavnu vezu još danas, ukoliko ste sami.

Zdravlje: Nemate veće probleme.

JARAC

Posao: Nastojite da svoje znanje primijenite na polju posla u većoj mjeri. Želite da budete samostalni i da ne zavisite od drugih osoba.

Ljubav: Partner želi da bude centar vašeg svijeta. Možda se budete bespotrebno gložili oko te titule.

Zdravlje: Bijesni ste.

VODOLIJA

Posao: Možda ste trenutno na crnoj listi, ali to ne znači da će to biti u narednom periodu dosta aktuelno. Ostajete na funkciji na kojoj ste i bili.

Ljubav: Možda vam se dopadne osoba stranog porijekla i pristati na taj flert. Nisu bitne godine i razlika u mentalitetu koliko čudan spoj, koji vam se namjestio.

Zdravlje: Osjećate se odlično.

RIBE

Posao: Ukoliko sarađujete sa strancima bićete u mogućnosti da dobijete posebno priznanje za svoj rad. Ne odustajte od ideja, koje ste bili spremni da protežirate.

Ljubav: Očekuje vas flert i osoba koja može da vam se dopadne ukoliko budete dovoljno otvoreni.

Zdravlje: Odlično.