Ako želite da se opustite i igrate cijelu noć, ili ako prosto niste ljubitelj haljina i suknji predlažemo da na zabavu ponesete prave party pantalone. One mogu imati metalik ili pvc sjaj, biti uske ili vrlo modernih širokih nogavica, od raznolikih neobičnih materijala, ali im je svima zajedičko da su vrlo šik i udobne. Važno je samo da se odlučite za stil koji vam se dopada.

BOJA ZLATA

Bez mnogo objašnjavanja jasno je da pantalone u boji zlata prosto mame dobro raspoloženje. Možete ih nositi uz crni top od pliša ili čipkani bodi i duži crni sako, i dodatno obogatiti salonkama ili čarapa čizmama sa špicastim vrhom. S obzirom da jako privlače poglede na donji dio tijela obavezno ih uparite sa ružem u jarkoj nijansi kako biste istakli lice.

VISOKI SJAJ

PVC je materijal sezone. Pantalone u ovoj varijanti izgledaju tako moćno i opasno, ali i dovoljno upečatljivo da privuku poglede na svakoj zabavi. Ako zaista volite da vas primijete birajte model u boji, a za nešto suptilniji izgled tu je uvijek crna. Neka ostali detalji ne budu previše upadljivi da ne biste otišli u krajnost.

ŠIROKE NOGAVICE

Želite elegantnu izduženu figuru? Pantalone sa širokim nogavicama ukombinovane sa visokim potpeticama i uskim topom proizvešće baš ovakav efekat. Vatreno crvena je idealna nijansa za svečanije prilike i to u kombinaciji sa crnom i zlatnim detaljima. Ne zaboravite da su široke nogavice veoma trendi.

 

 

KAO PREVRNUTA KOŽA

Ako volite nešto suptilniju varijantu predlažemo uske pantalone od materijala koji podsjeća na prevrnutu kožu. Da biste im dodali onaj party efekat birajte model „posut“ zlatnim sjajem. Ovakav model je vrlo pogodan za kombinovanje i lak za nošenje, pa pustite mašti na volju.

OD SPANDEKSA

Da li ste čuli da su se devedesete vratile? Ne mislimo bukvalno, ali kada je spandeks u pitanju pravila su jasna: nosite ga što češće i u mističnim jarkim nijansama. Ove pantalone su gotovo helanke i sjajno se kombinuju sa bluzama sa haotičnim cvijetnim printom. Ako birate tunika model obavezno mu dodajte široki pojas.

(LiZ)