Danas smo osjetili nagli pad temperature, koji je ispraćen neprestanom, jesenjom kišom… Bez obzira na to, u narednim danima Banjaluku će opet obasjati sunce…

Kako je saopšteno u Hidrometeorološkom zavodu Republike Srpske, sutra će nas, isto tako, dočekati kiša, koja će u prijepodnevnim časovima prestati. Doći će do djelimičnog kidanja oblačnosti, a kasnije, popodne, mogući su i kraći sunčani intervali. Vjetar će biti umjeren i jak, sjeverozapadni, koji će slabiti u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura će biti oko 8°C, a najviša dnevna do 12°C. 

SRIJEDA, 25. OKTOBAR

Jutro će u srijedu biti promjenjivo, ali će tokom dana biti malo do umjereno oblačno uz sunčane intervale. Jutarnja temperatura vazduha će biti od 3°C do 8°C, a najviša dnevna temperatura vazduha očekuje se i do 16°C. 

ČETVRTAK, 26. OKTOBAR

Iako će u srijedu doći do poboljšanja vremena, jutro će 26. oktobra biti pretežno vedro, ali hladno. U toku dana će biti umjereno, pretežno sunčano i toplije vrijeme. Jutarnja temperatura vazduha će biti od 4°C do 10°C, ali će najviša dnevna temperatura rasti od 12°C do 19°C.

PETAK, 27. OKTOBAR

Krajem sedmice, u petak, jutro će biti pretežno vedro, uz moguću prisutnost magle. Uslijediće sunčan i topao dan, neočekivan za ovo doba godine. Međutim, u kasnim popodnevnim časovima doći će do naoblačenja. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 4°C do 9°C, a najviša dnevna od 15°C do 21°C.