Grad na Vrbasu postao je bogatiji za još jednu prodavnicu garderobe sa velikim brojem svjetskih brendova, jer je u Robnoj kući “Boska”, na 1. spratu, pored “RETRO shoes-a” otvorena “RETRO denim” prodavnica.

Prodavnica “RETRO denim” u Banjaluci, uz izvrstan odnos kvaliteta i cijena, ima u ponudi casual, sport casual i klasičnu garderobu, a sve u cilju da ispune želje što većeg broja kupaca.

Staša Ćorluka, menadžer poslovnice, kazao je da je prije pet godina svoja vrata otvorio “RETRO shoes”, a sada su otvorili dugo iščekivanu brendiranu prodavnicu “RETRO denim”. 

U pitanju je odjeća za muškarce i žene, a mi se nadamo i vjerujemo da postoji veliko interesovanje, jer zastupamo puno muškog programa”, kazao je Ćorluka. 

Prema njegovim riječima, ovo je prodavnica koja nudi program od sportske do elegantne garderobe. 

“U grad na Vrbasu su stigli neki potpuno novi brendovi, pa tako u ponudi za muškarce imamo i Jack&Jones, kojeg zastupamo već 20 godina u BiH, te LTB. Žene imaju u ponudi nove brendove na ovom tržištu, a to su Ipekyol i Twist”, istakao je Ćorluka. 

Prema njegovim riječima, trude se da se poslovanje zasniva na tome da cijene budu prilagođene i da odnos cijene i kvaliteta bude idealan. 

Ova prodavnica, osim u Banjaluci, postoji u još dva grada, u Derventi i u Bijeljini, a u BiH ovo je osma radnja”, zaključio je Ćorluka. 

Kupci koji se odluče da danas posjete ovu radnju očekuje popust od 20 odsto i u prodavnici “RETRO denim” i radnji “RETRO shoes”. 

Ćorluka je naglasio da ova prodavnica ima svoj WEBSHOP, za obje ove prodavnice, ali i “RETRO home” i dodao da će ove dvije radnje imati i novogodišnje popuste, kako bi obradovali sve kupce akcijama, ponudom, ali i dobrim cijenama. 

Od brendova koje će kupci moći naći na policama “RETRO denim” radnje u Banjaluci su Only&Sons, Finch hatton, Superdry, Desigual, Esprit i mnogi drugi.

Izvor: Nezavisne novine