Propustili ste Svinjosaur? Ne berite brigu. Nakon dupke pune sale Doma omladine, odlučili smo da ga repriziramo, poručuju ’’Sirotanovići’’ i pozivaju Banjalučane da reprizu pogledaju 10. decembra, u 20.30 časova.

Ulaz je četiri marke, a ko nema, kod ’’Sirotanovića’’ može i džabe ući na  sat i kusur smijeha, na ovoj ogavnoj kulturnoj manifestaciji u Domu omladine.

Za drugo igranje spremili smo i specijalno iznenađenje! Na sceni će nam se pridružiti hrvatski Srbin ili srpski Hrvat. Nismo ni mi sigurni šta je, neki izdajnik jeste. Naš gost Goran Vinčić za sebe kaže da je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recituje poeziju koju je pročitao na Facebook-u“, poručuju ’’Sirptanovići’’.

Dodaju i da će ponoviti, i biti još bolji u svemu što je viđeno, a viđeno je: druženje uz svjetski priznate somelijere Dušana Jokića i Igora Kalabu, masni, prostački humor, degustacija premium čvaraka (House of Jokić vs House of Kalaba), ali i otvaranje flaše rasola stare 15 godina (berba 2002.) koju je Dušanov otac čuvao za njegovu svadbu.

Karte se mogu rezervisati na broj 066/197-234 i u inboks stranice.