Udruženje DRIP organizuje radionicu zdrave hrane koja će se održati u subotu, 23. decembra sa početkom u 12:00h u ulici Vase Pelagića br 10. 

Radionica je namjenjena svima koji žele da nauče kako da na najjednostavniji način da pripreme zdrav i izuzetno ukusan obrok za svoje najmilije.

Radionicu će voditi Jelena Pušac Broćilović, majka tri djevojčice koja će iz svog iskustva podjeliti sa svima nama recepte koje koristi u svojoj porodici i koji su joj olakšali da na najprirodniji način izgradi odličan imunitet svoje djece.

Na radionici će se praviti:

  • Smoothie od zobenih klica kao odlično prirodno sredstvo za izbacivanje šlajma kod djece;
  • Puding od bundeve;
  • Domaću čokoladu koja se ne kuva;
  • Zdrave gumene bombone za imunitet;
  • Jafa tortu bez brašna, jaja i šećera;

Cilj radionice je da se roditeljima približi način pripreme zdrave hrane koji ne mora biti ni komplikovan, a ni skup, te da se na taj način djeca od djetinjstva uče ishrani bez šećera i suvišnih nezdravih masnoća.

Ovu radionicu je podržao Medici.com portal a sve namirnice za pripremu ovih recepata obezbjedio je Bio shop Jana u kojem možete pronaći sve proizvode organskog porjekla i sve ono što je neophodno za pravilnu i uravnoteženu zdravu ishranu.

Radionica će trajati od 12h-15h, košta 10KM, te sve zainteresovane molimo da se prijave na mail djecaroditelji@gmail.com, s obzirom da je broj učesnika ograničen.

(mojabanjaluka.info)