Rak i leukemiju je veliki broj ljudi uspio da pobijedi sa “Totalnom terapijom” Rudolfa Brojsa i to kako je on isticao njih više od 45.000. O čemu je riječ?

Ova terapija je je jedna od prvih u vidu “rak dijeta”, jer se zasniva na tome da se pacijent 42 dana upotpunosti odrekne proteina (bjelančevina). Na taj način, zbog nedostatka njima potrebne hrane, “rak ćelije” same izumiru. Zdrave ćelije, za to vrijeme, snabdjevate sokovima od povrća i čajevima. I to je sve što pacijent ima u ishrani 42 dana.

Evo tačnog dnevnog jelovnika “rak terapije” Rudolfa Brojsa:

Sokovi od korjenastog sirovog povrća (isklučivo organsko, ne smije sadržavati celulozu, drvenasti dijelovi povrća. Pripremaju se svaki dan svježi): cvekla (300 ml), mrkva (100 ml), celer (100 ml), crna rotkva (30 ml), krompir (30 ml).

Čajeve morate spremati u jednakom omjeru – koliko popijete jednog morate i drugog i trećeg, a to su: žalfija, plućnjak i zdravac.

Ujutro, popodne i naveče, bez šećera ili bilo koje druge hrane ili pića, uzima se po pola litre soka i pola litre čaja.

Ključno je da su sokovi pripremljeni svježi i provjereno organskog porijekla. Cilj je da se uspostavi alkalno kisela ravnoteža krvi. (pH treba da je 7,4, ali kod oboljelih lica je niža).

Potrebno je da se tokom terapije pacijanti kreću, a mogu izgubiti i do 15 kilograma.

Ne čudi što mnogi doktori nisu vjerovali da čovjek može da preživi 42 dana bez proteina, ali na osnovu svjedočenja pokazalo se da može i uz to još da pobijedi rak.

Naravno, ovo ne garantuje lijek niti čudo, a savjetuje se da se konsultujete sa svojim ljekarom o ovoj terapiji.

Brojs preporučuje, da nakon 42-dnevne terapije, postepeno uvodite lakšu hranu sa manje soli i tako dvije ili četiri sedmice prije nego se vratite na svoju regularnu dijetu za oboljele od raka. On, takođe, savjetuje da, nakon terapije, više nikada ne jedete podgrijanu hranu.