Od tašni i novčanika, do obuće, šešira i naočala za sunce, aksesoari su generalno vrlo bitan modni detalj koji upotpunjuje cjelokupan izgled. Zato smo odlučili da izdvojimo nekoliko najvećih trendova na koje bi trebalo da obratite pažnju u ovoj godini kako biste uvijek izgledali savršeno, bilo da ste u večernjem ili opuštenom izdanju.

1. Raznobojni novčanici

Ne postoji žena koja u svojoj torbi nema novčanik, a koji je od nedavno dobio i novu funkciju modnog dodatka. Danas su popularni dugački novčanici u koje može da stane mnogo stvari, ali će se ove godine moda najviše fokusirati na materijal i dekoraciju ovog neizbježnog predmeta. Upadljivi dezeni, sa 3D aplikacijama, perlama, kićankama ili resama biće najpopularniji, pa bi trebalo da u takav i investirate.

2. Retro naočale za sunce

Ko još ne voli dobre naočale za sunce? Bez obzira na vaš stil, uvijek postoji opcija koju možete odabrati. Kada su u pitanju ovogodišnji trendovi, retro izgled naočala će biti na vrhu. Avijatorke, mali okvir inspirisan naočarima devedesetih ili mačaste naočare sigurno će pronaći put do vas.

3. Šeširi sa širokim obodom

Na žalost, svakome se može desiti da ima dan kada vam kosa nije u najbiljem izdanju. Tada nastupaju kape i šeširi, a ove zimske sezone možete isprobati šešire sa širokim obodom, dok tokom ljeta možete nositi iste modele, ali od laganijih materijala. Šešir u jarkoj boji razbiće monotoniju i unijeti zabavu u vaš cjelokupan izgled.

4. Male torbe

Mala “statement” torba ili “clutch” ove godine mogu poslužiti kao idealan aksesoar za svačiji look. Kada želite da postignete opušteni izgled, mala torba preko ramena ili  oko struka će finiširati sve na odličan način. Sa druge strane, “clutch” torba biće idealna za večernje izlaske i svečanije prilike.

5. “Stilleto” potpetice

Kada je riječ o visokim štiklama, opcija postoji mnogo, ali će u 2018. najviše mjesto među obućom zauzeti “stiletto” cipele. Bilo da se odlučite za poluduboke čizmice ili “chic” cipele, odlučite se za stiletto potpeticu i nećete pogriješiti.

(Bazar)