OVAN

Nemojte previše preispitivati neke svoje postupke iz prethodnog perioda, naročito ako su one vezane za emotivnog partnera ili člana porodice. Umjesto da se vraćate u prošle probleme, bolje im sada pokažite koliko vam znače i koliko vam je stalo do njih. 

BIK

Pomalo ste umorni i statični i najviše će vam odgovarati da danas provedete vrijeme kod kuće, okruženi osobama koje volite. Ako vam ta varijanta ne odgovara, razmislite o tome da sa dragim osobama odete do obližnjeg restorana ili izletišta. Provešćete se dobro i biti bolje volje. 

BLIZANCI

Vjerovatno danas imate više društvenih obaveza na kojima ste obećali da ćete se pojaviti. Teško će vam biti da uklopite sve ovo i računajte slobodno na to da ćete se na kraju dana osjećati kao izduvan balon. No, ipak ste završili sve ono što ste planirali – i to je nešto. 

RAK

Razmišljate o nekome ko možda nije blizu vas ili sa kim ste odavno prekinuli kontakt. Moguće je da će vas danas uhvatiti potreba da se javite, da pošaljete poruku, da toj osobi na bilo koji način date do znanja da je niste zaboravili. Razmislite dobro o tome prije nego što nešto uradite….

LAV

Danas ste riješili da cijeli dan provedete van kuće, da se odmorite, opustite i provedete sa nekim ljudima koji su vam važni. Spremite se da potrošite veću sumu novca, jer nećete moći da kažete „ne“ ni sebi, a ni drugima. Ali, vjerujte – sve ono što potrošite je minorno u odnosu na to kako ćete se provesti! 

DJEVICA

Odnos sa voljenom osobom je odličan, pred vama je jedan lijep dan ispunjen ljubavlju i dobrim provodom. Nije mi jasno samo zašto se vi, i pored svega dobrog što vam se dešava, sada opterećujete nekim nebitnim pitanjima? Ostavite to za neki drugi dan i posvetite se dragoj osobi! 

VAGA

Planirali ste da onako opušteno i natenane provedete cijeli dan. Vapi planovi su lijepi, ali teško izvodljivi – mislim da su vam ukućani priredili jedno iznenađenjce. Ne baš prijatno, da se ne lažemo – očekuju od vas da im se posvetite i ispunite nešto što ste obećali, a na šta ste vi već odavno zaboravili…. 

ŠKORPIJA

Danas vas drmaju jake strasti, jake potrebe, jake želje i čežnje. Korak vam fali do toga da uradite nešto za šta ste se sami sebi zarekli da nećete. Da se razumijemo – ovo se vezuje za emotivni segment i u pitanju je osoba kojoj ne možete nikako da odolite, koliko god se trudili i pokušavali da se sklonite…. 

STRIJELAC

Zarad privatnih ili porodičnih obaveza nećete moći da ispunite obećanje dato voljenoj osobi. Jasno vam je da je neraspoloženje druge strane sada potpuno opravdano, ali trenutno ne možete uraditi ništa da biste popravili i sredili situaciju. Moraćete da ostavite susret za neki drugi dan. 

JARAC

Malo ste nervozni jer vam je neko od članova porodice nametnuo obavezu koja vam baš i nije mila, a i ne uklapa se u ono što ste vi isplanirali za danas. Budite odgovorni prema onima koji računaju na vas, ostaće vam dovoljno vremena u popodnevnim i večernjim satima za vaše lične dogovore. 

VODOLIJE

Ako ste danas riješili da potrošite sve pare koje imate – samo naprijed. Otići ćete u provod, ili u šoping i evidentno je da ćete se vratiti bez cvonjka u džepu. Ali, bar je bitno da ćete se provesti odlično, biti sa nekim dragim ljudima i sa osmijehom na licu tokom cijelog dana. 

RIBE

I od vas se danas očekuje da posvetite svoje vrijeme porodici. Možda baš i niste u nekom posebnom raspoloženju za to, možda biste više voljeli da se posvetite sebi….ali šta da se radi. Neko blago neraspoloženje u kasnim večernjim satima, moguće je da ste emotivniji nego inače.