U duhu mjeseca ispunjenog ljubavlju i poklanjanjem, tim klinike Svjetlost Banja Luka odlučio je da se priključi talasu pozitivne energije koju februar donosi i da svim zaljubljenim parovima pokloni savršenu priliku za savršen vid.

“Februar je mjesec u kojem svi pričaju o ljubavi, a mi smo htjeli da budemo dio tog razgovora pa smo odlučili da parovima poklonimo 20% popusta na ukupnu cijenu dva zahvata laserskog skidanja dioptrije. To u praksi znači da je potrebno da se u kliniku Svjetlost Banja Luka jave kao par i kao par prijave za zahvat. I onda oboje dobijaju popust od 20% na cijenu“, rekao je dr Bojan Kozomara, vlasnik klinike Svjetlost Banja Luka.

Lasersko skidanje dioptrije jedan je od najizvođenijih zahvata u klinici Svjetlost sa skoro 100% uspješnosti potpunog uklanjanja dioptrije. Dokaz sigurnosti ovog zahvata su i stotine hiljada obavljenih zahvata u klinikama Svjetlost širom regije.

Sam zahvat je bezbolan, siguran i traje tek 8 minuta, a nakon uklanjanja dioptrije pacijent ide odmah kući. U cijenu ukljanjanja dioptrije uključene su i tri besplatne kontrole nakon zahvata.

Ukoliko želite da se prijavite za popust, to možete učiniti do 22. februara 2018.