Imate partnera koji vam nesebično poklanja ljubav i pažnju? Partnera koji vas noću pokriva jorganom, jer je brižljivost njegova osobina? Možda vas ponekad obraduje (neuspjelim) ručkom, ali svaki trud je za pohvalu, zar ne? Možda ste bili gripozni u proteklom periodu, a on vas je maksimalno štedio svakodnevnih obaveza? Ili vam je skuhao čaj, cijedeći limun i dodajući med, a u međuvremenu je odlazio po lijekove u apoteku?

Ako je vaš odgovor potvrdan, Dan zaljubljenih, praznik koji potiče iz zapadnih zemalja, a sve je prihvaćeniji i kod nas, prilika je da mu uzvratite malim znakom pažnje.

U to ime, Didaco Shop je za vas pripremio nekoliko proizvoda sa akcijskim cijenama, a koji bi trebali činiti neizostavan kozmetički set svakog muškarca.

Krenimo redom…

Rock Ford wild white parfem

Moramo priznati da su nam rijetki ženski parfemi koji nam se dopadaju, ali su zato oni za muškarce ti koji dominiraju. I nema ništa ljepše od muškarca koji iza sebe ostavlja tragove miris nota, koje mu daju na muževnosti. Obradujte svoj partnera (a i sebe) novim Rock Ford parfemom, po akcijskoj cijeni od 38,90 KM.

 

Eveline man extreme krema

Ko kaže da samo žena treba da njeguje kožu lica? Koža kod muškarca svakako je otpornija na uticaj spoljnih faktora, ali je i kruća. Njegovom licu je potrebna njega, posebno u ovim hladnim, zimskim danima koji dodatno dehidriraju kožu. 

Selective ulje za bradu

I na našim prostorima je zavladao trend “nošenja brade”, ali ona zahtijeva održavanje i njegu. Evo sjajnog proizvoda za vašeg muškarca…

Pino losion poslije brijanja

Svakodnevna upotreba brijača svakako utiče na isušivanje i na “ogrubljivanje” ovog dijela lica. Losion za poslije brijanja je neophodan dio njege…

Splat blackwood pasta za zube

Šta ste prvo primijetili na vašem partneru? Predivan, blistav osmijeh? Evo jedne sjajne paste za zube koja pruža snažno izbjeljivanje i dugotrajnu svježinu.