Vlado Ilić, jedan od najpriznatijih svjetskih terapeuta, kroz čije škole i edukativne grupe je prošlo skoro 30.000 polaznika, od 23. do 25. februara u Banjaluci će održati predavanje na temu “Poravnanje – ravnoteža između primanja i davanja”.

Organizatori seminara navode da će polaznici na uvodnom predavanju čuti kako postići potrebnu ravnotežu između uzimanja i davanja i na taj način sačuvati ili poboljšati porodične, partnerske, prijateljske, poslovne i druge odnose.

Predavanje je besplatno i održava se u 18 časova u zgradi Alternativne televizije.

Inače, nauka epigenetika je brojnim eksperimentima dokazala da se nasljeđem predaka prenose i traume, fobije i ostale jake emocije, a ne samo bolesti i karakterne osobine.

Često se prenose i transgeneracijski, pa potomci ponekad i ne znaju šta je pravi uzrok nekih višedecenijskih neriješenih sukoba unutar porodice ili njih samih. Poneko ima osjećaj da se, i kada čini sve da unaprijedi svoj život, vrti ukrug i da mu se ponavljaju negativna životna iskustva. Neki se, pak, i kada ostvare životne želje i dalje osjećaju neispunjeno i prazno.

I dok jedni o tome pričaju s najbližima, drugi ćute! Neki pak odluče i da nešto preduzmu. Tada, na scenu stupa porodični raspored, popularno nazvan poredak ljubavi, moćna terapijska metoda koja već decenijama uspješno rješava baš ovu vrstu nasljeđa predaka.

Metoda, već odavno poznata u svijetu, a u Srbiji zvanično priznata od Ministarstva zdravlja kao grana tradicionalne medicine, postiže sjajne rezultate baš u onom segmentu nasljeđa predaka za koji naučnici epigenetičari tek traže lijek.

Mnogobrojni polaznici kažu da im je metod promijenio život pomažući u rješavanju problema u porodičnim, prijateljskim, poslovnim i ostalim međuljudskim odnosima.

Izvor: nezavisne novine